Blogg

Rikshem och Sveriges Allmännytta nominerade till bästa intranät

Våra kunder Rikshem och Sveriges Allmännytta är nominerade till bästa intranät i årets Web Service Award. Riktigt roligt! Vinnarna avslöjas den 27 januari och vi håller tummarna.

Web Service Award 2021

Sedan 2000 har undersökningsföretaget Web Service Award undersökt vilka webbplatser och intranät i Sverige som har mest nöjda besökare. De med högst resultat blir nominerade till det ärofyllda priset. I år är 15 företag, organisationer och myndigheter nominerade i tre kategorier.

Vi är stolta och glada över att två av våra kunder – Rikshem och Sveriges Allmännytta – är nominerade i kategorin bästa intranät. Båda har byggt sina intranät tillsammans med vår partner Soleil.

Föreläsningar och prisutdelning

Den 27 januari är det dags för den helt digitala WSA-dagen där webb- och intranätsansvariga får ta del av föreläsningar om de senaste trenderna varvat med intressanta case. Temat i år är "Digitalt ger guld". En av föreläsarna är Lillemor Odgren, kommunikatör på Rikshem, som kommer att prata om ett nytt intranät som engagerar. Senare under kvällen delas priset ut under WSA-galan.

Mer om priset och alla nominerade på Web Service Awards webbplats.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev