Blogg

Grattis till Sveriges bästa intranät, Rikshem!

Rikshem vann pris för bästa intranät under onsdagens digitala Web Service Award-gala. Eftersom priset går till det intranät som har fått högst betyg av sina besökare är det förstås extra ärofyllt. Stort grattis!

Rikshem vinnare i WSA

Årets pris är skapat av Emilia Linderholm. Fotograf: Anna Nordström.

Fastighetsbolaget Rikshem har byggt sitt intranät i SiteVision tillsammans med vår partner Soleil. Och nu har det alltså utsetts till Sveriges bästa under Web Service Award 2021. Tävlingen utgår från Sveriges största webbplats- och intranätsundersökning med svar från över 100 000 respondenter.

– Det känns fantastiskt roligt att vinna Sveriges bästa intranät! Vi lanserade vårt nya intranät, Entrén, under hösten med fokus på engagemang, interaktivitet och affärsnytta. Vi är otroligt stolta över resultatet och extra stolta är vi då det är våra medarbetare som har gett intranätet så höga betyg – det är ju för dem vi skapat det, säger Lillemor Odgren, kommunikatör på Rikshem.

Hedersutmärkelse till Sveriges Allmännytta

Sveriges Allmännytta, som också var nominerade i kategorin bästa intranät och som också byggt i SiteVision, blev utsedda till årets förbättrare. Hedersutmärkelsen går till den av de nominerade som lyckats höja andelen nöjda besökare mest. Stort grattis även till Sveriges Allmännytta och deras intranät Allmänningen.

Läs mer om Web Service Award på deras webbplats.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev