Blogg

Advania bygger Sitevision-team

Advania är senast in i Sitevisions partnernätverk och rivstartar samarbetet med att bygga ett eget Sitevision-team. Riktigt kul!

Advania logotyp

Kompletta it-lösningar som förenklar och hjälper företag och offentlig verksamhet att växa. Det är Advanias erbjudande, helhetsleverantören som precis har blivit partner till Sitevision. Advania sätter direkt igång med att bygga ett eget Sitevision-team som kommer att fokusera på både webb- och intranätsleveranser hos såväl privat som offentlig sektor.

Så här säger Erik Stenman, försäljningschef på Sitevision, om det nya partnerskapet:

– Vi är glada och förväntansfulla. Advania är erkänt duktiga och har även en strategiskt viktig position som ramavtalsleverantör på flera viktiga ramavtal hos bland andra SKL Kommentus.

– Det ligger i Advanias natur att kontinuerligt se hur vi kan skapa maximalt kundvärde i våra leveranser. Sitevision, som företag och plattform, är en perfekt matchning för att hjälpa oss att åstadkomma just det – ett partnerskap ser vi av den anledningen som en självklarhet. Vårt team är taggade och ser fram emot vad detta samarbete kan leda till! säger Viktor Leviné, Partneransvar Sitevision, på Advania.

Varmt välkomna till Sitevision, Advania!

Om Advania

Med över 1 500 medarbetare i Sverige, Island, Norge, Danmark och Finland är Advania en av de större och mest heltäckande leverantörerna av it-lösningar i Norden. Läs mer om Advania på deras webbplats.

Nyfiken på Sitevisions partners?

En Sitevision-partner har rätt kunskap och verktyg för att bygga sajter i Sitevision, de har alla nödvändiga certifikat och får alltid senaste nytt från oss. Allt för att du ska vara säker på ett riktigt bra samarbete och en riktigt bra leverans. Läs mer om Sitevisions partners.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev