Blogg

Fem fördelar med webbanalys i Sitevision

Behöver du ett verktyg för webbanalys som lagrar all data i Sverige? Med regler och domar som GDPR och Schrems II har många problem med att webbanalysdata inte lagras i Sverige. Det berör till exempel dig som använder Google Analytics. Nu lanserar vi webbanalys i Sitevision, en tjänst där all data lagras och hanteras på svenska servrar.

Webbanalys i Sitevision

1. Matomo som grund

Webbanalys i Sitevision baseras på det kraftfulla analysverktyget Matomo och du får ta del av alla fördelar. Webbanalysen ger dig bland annat svar på frågor som vilket innehåll dina besökare gillar eller inte, vad de söker efter på din webbplats, om den senaste kampanjen uppfyllde målen, vilka sidor som är mest populära ... Ja, allt det där du behöver veta. Och lite till.

2. Nära till hands

Webbanalysen är integrerad i Sitevision och du når all data direkt i gränssnittet (via översiktsmenyn, för att vara riktigt specifik).

3. All data lagras i Sverige

När du använder Sitevisions webbanalys lagras all data på svenska servrar, i samma säkra miljö som Sitevision Cloud. Tryggt, eller hur?

4. En och samma leverantör

Sitevision tar helhetsansvar för tjänsten och du behöver inte blanda in andra leverantörer eller avtal.

5. Mervärde nu – och på sikt

Att du har både din webbplats och webbanalysdata i Sitevision gör att vi kan utveckla funktioner kopplade till produkten som ger ännu mer värde.

Om du är nyfiken på hur webbanalysen ser ut och vad som ingår rekommenderar vi att du tar en titt på sidan om webbanalys i Sitevision. Där kan du som är Sitevisionkund även beställa tjänsten.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev