Blogg

Två Sitevision-kunder nominerade i Web Service Award

Södertörns universitet och Alligo är nominerade i årets Web Service Award. Stort grattis! Vinnarna avslöjas den 26 januari under WSA-dagen och vi håller tummarna.

Web Service Award

Sedan 2000 har det oberoende analysföretaget Web Service Award undersökt vilka webbplatser och intranät som svenskarna är mest nöjda med. De med högst betyg blir nominerade till utmärkelsen Web Service Award och tävlar om de ärofyllda titlarna: bästa kommersiella, bästa samhällskommunikation och bästa intranät.

Vi är stolta och glada över att två Sitevision-kunder är nominerade i årets tävling. Södertörns universitet tävlar i kategorin ”bästa samhällskommunikation” medan Alligo kan knipa titeln ”bästa intranät”. Stort grattis!

Vi vill även passa på att lyfta Consid som är partner till Alligo samt Soleil som är partner till Södertörns universitet. Snyggt jobbat 👏

Vinnarna avslöjas under WSA-dagen

Det är 15 företag, organisationer och myndigheter som är nominerade – och vinnarna avslöjas under WSA-dagen den 26 januari. 

Under WSA-dagen kan du även höra Johan Nilsson (Digital Workplace Advisor på Sitevision) framtidsspana om intranät. Lovisa Lagerström Lantz (kommunikationschef på Alligo) håller i föredraget "Att samordna fem intranät till ett – under en pågående pandemi".

Mer om utmärkelsen och alla nominerade finns på Web Service Awards webbplats.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev