Blogg

Hej Gustav – ny utvecklare på Sitevision

Han gillar musik, att åka skidor och pusha sig till att göra nya saker – och nu är han senast in som utvecklare på Sitevision. Lär känna vår nya kollega Gustav Holmberg.

Hej Gustav Holmberg

Gustav Holmberg kommer närmast från systemvetenskapliga programmet på Örebro universitet. När det var dags för SUP (systemutvecklingsprojekt) blev han tipsad av en kompis om Sitevision.

– Jag kollade upp Sitevision och blev lite paff när jag såg fotona från kontoren. Sen var jag med på Sitevisiondagarna och fick ett bra intryck då också. Jag sökte till SUP:en och på den vägen är det, berättar Gustav.

Gustav är utvecklare och jobbar just nu med intranätsappen tillsammans med sitt team. Men ända sen gymnasiet har intresset för teknik funnits. Under skoltiden byggde han nätverk och servermiljöer från scratch, jobbade extra inom support och it och var handledare till yngre elever.

Vad han gillar att göra vid sidan av jobbet?

­– Till viss del är jag väl den typiska nörden som tycker om datorer och att spela. Sen har jag även ett stort intresse för att träna och åka skidor. Jag älskar musik och lyssnar på allt från klassiskt och Lars Winnerbäck till metal som Nightwish beroende på humör. Och så försöker jag pusha mig själv till att göra nya saker. Till exempel så var jag på en utbytestermin i Lyon i höstas – det var roligt på många sätt.

Kanske kan Gustav lära oss en och annan fras på franska? Hoppas. Bienvenue à Sitevision, Gustav!

Vill du också jobba på Sitevision?

Just nu växer vi så det knakar och det finns flera roller att söka på vår karriärsida. Och vi är alltid öppna för talanger, även om det inte ligger en tjänst ute, så att skicka in en spontanansökan är inte heller en dum idé. Hoppas vi hörs!

Gå till Sitevisions karriärsida

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev