Blogg

Så mår Sveriges intranät – Sitevision fortsätter att toppa

Hur mår Sveriges intranät, egentligen? När Web Service Awards släpper sin trendundersökning för 2021 syns det tydligt att den digitala arbetsplatsen har tagit stora steg framåt. Och Sitevision fortsätter att vara Sveriges mest omtyckta CMS.

WSA rapporten 2021

Web Service Awards trendundersökning "Hur mår Sveriges intranät 2021?" visar att distansarbete har blivit det nya normala för många och att intranäten har bidragit till att det funkar. Intranätet har bland annat blivit en hubb för att hålla ihop organisationen när många sitter utspridda. 47 procent uppger även att ledningens engagemang runt intranätet har ökat under pandemin.

Samtidigt fortsätter de mätbara målen att saknas i många organisationer. Bara 34 procent har mätbara mål och 17 procent rapporterar dem till ledningen. Tyvärr har även var sjätte planerade förändring av intranätet stoppats på grund av pandemin.

I år jobbar intranätsansvariga runt om i landet på för att fortsätta förbättra för användarna. Var femte respondent säger att de ska bygga om sitt intranät helt under 2022. Över hälften ska göra större förändringar.

Flest gillar Sitevision bäst

Sitevision fortsätter att behålla marknadsandelar – och kunderna fortsätter att gilla det vi gör. 96 procent av alla intranätsansvariga som använder Sitevision är nöjda med sitt CMS. På frågan om det är enkelt att introducera nya användare svarar 86 procent att det är lätt (27 procentenheter före CMS:et med näst högst betyg).

Tack till alla kunder som ger oss så fina betyg – det gör oss så stolta och glada.

Vill du läsa hela rapporten?

Det här var bara några av alla insikter från Web Service Awards trendundersökning “Hur mår Sveriges intranät 2021?". Vill du ta del av alla? Fyll i formuläret så dimper rapporten snart ner i din inkorg.

Planerar ni att förändra ert intranät? * (obligatorisk)
Planerar ni att förändra ert intranät?


Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  CMS för intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen
  med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för webbplatser

  Skapa engagaerande webbplatser med den digitala
  upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev