Blogg

Hej Albin – ny supporttekniker på Sitevision

Han gillar att spela golf och resa (gärna i kombination), har varit med under Sitevisiondagarna sedan 2014 – och nu är han vår nya supporttekniker. Säg hej till Albin!

Albin Paulsson, Supporttekniker på Sitevision

Sitevisions superpopulära support har blivit fler sedan vi hördes sist. Det är Albin Paulsson som är i full gång med att ge kunder och partners hjälp med Sitevisions produkter.

Även om Albin är ny på Sitevision har han känt till varumärket länge. Större delen av sitt yrkesliv har han varit på Conventum i Örebro och bland annat jobbat under Sitevisiondagarna sedan 2014. Kul!

Så när en kompis tipsade om den lediga tjänsten sökte han – och nu är Albin alltså på plats hos oss. Men vad gillar han att göra utanför jobbet?

– Mina största intressen är att träna, spela golf och resa. Gärna en kombination av de två sistnämnda. När det blir för kallt för golfen flyttar jag in och tränar thaiboxning och på gym, berättar Albin.

För balansens skull poängterar Albin att han även uppskattar att gå ut och ta ett glas vin eller två och äta middag med vänner och kollegor. Himla trevligt, tycker vi.

Varmt välkommen till Sitevision, Albin!

Vill du också jobba på Sitevision?

Just nu växer vi så det knakar och det finns flera roller att söka på vår karriärsida. Och vi är alltid öppna för talanger, även om det inte ligger en tjänst ute, så att skicka in en spontanansökan är inte heller en dum idé. Hoppas vi hörs!

Gå till Sitevisions karriärsida

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev