Blogg

Sopra Sterias Sitevision-team växer

En av Sitevisions senaste partners är konsultföretaget Sopra Steria. De har redan hunnit storsatsa på ett Sitevision-team och landa utmärkelsen Sitevision Most Valuable Professional inom huset.

Sopra Steria logotyp mot rosa bakgrund.

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Under förra året blev Sopra Steria Sitevision-partner, de formade ett Sitevision-team – och nu blir teamet ännu större.

– Vi hade jobbat med Sitevision i ett antal projekt tidigare och när våra kunder allt oftare efterfrågade Sitevision som CMS-plattform bestämde vi oss för att utöka vårt team och gå med i partnerprogrammet, berättar Ove Lundkvist, Senior Web Architect på Sopra Steria, och fortsätter:

– Sedan dess har vi anställt flera certifierade Sitevision-utvecklare och håller dessutom på att fortbilda frontend-utvecklare, med erfarenhet av andra CMS, som nu ska certifiera sig.

Bred kompetens och utmärkelser

Sopra Sterias Sitevision-team är en del av deras digitala byrå Experience Design & Solution. Där ryms kompetens inom koncept, design, UX, digital marknadsföring, SEO, teknisk analys och arkitektur, utveckling, prestandaoptimering och cybersäkerhet samt support och förvaltning.

Sitevision-teamet leds av Ove Lundkvist som under 2021 fick utmärkelsen Sitevision Most Valuable Professional.

– Jag har varit engagerad i Sitevision-världen under lång tid och utmärkelsen är för mig en värdefull bekräftelse på att engagemanget är uppskattat. Jag fastande för Sitevision eftersom de precis som jag har ambitionen att göra avancerad teknik lättillgänglig. Det bästa jag vet är att åstadkomma lösningar där kunden känner att de själva styr över sin webbplats. Användaren är viktigast, tekniken ska vara användarens trogna tjänare.

Vi säger välkommen till Sopra Steria som partner – och grattis till utmärkelsen och det växande teamet.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  CMS för intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen
  med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för webbplatser

  Skapa engagaerande webbplatser med den digitala
  upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev