Blogg

Idrottsrörelsen flyttar in i Sitevision

Riksidrottsförbundet har valt nytt CMS och bygger webbplats i Sitevision. Dessutom rekommenderar de vår plattform till idrottsrörelsens specialidrottsföbund och idrottsföreningar.

En snowboardåkare som gör ett hopp mot en blå himmel.

– Det är bråda dagar. De idrottsförbund som är medlemmar i Riksidrottsförbundet har 20 000 föreningar med över tre miljoner medlemmar vilket förstås ställer stora krav på webbplatsens funktionalitet, säkerhet och användarvänlighet. Vi och våra partners har varit i dialog med drygt hälften av förbunden och många av dem har valt vår plattform, säger Mikael Sandberg som är säljare på Sitevision.

Svenska Skidförbundet väljer Sitevision

Ett av specialidrottsförbunden som bygger sin webbplats i Sitevision är Svenska Skidförbundet som bland annat samlar idrotterna alpint, backhoppning, freeski, grässkidåkning, längdåkning, puckel, rullskidor, skicross, snowboard, speedski och telemark.

– Vi valde Sitevision för att det går att bygga riktigt bra webbplatser med Sitevisions standardlösning. Detta gör oss mindre konsultberoende, något som var ett krav när vi valde CMS. Det är samtidigt ett öppet verktyg vilket gör att det ändå är möjligt att bygga egna specialanpassade lösningar, vid behov. Sitevision har dessutom mycket gott renommé och uppfyllde våra krav på svensk support, hög driftsäkerhet och lösning för GDPR, bland annat är servrarna placerade i Sverige, säger Lotte Jernberg, övergripande kommunikationsansvarig på Svenska Skidförbundet.

Mer nyfiken?

Läs pressmeddelandet i Sitevisions pressrum.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  CMS för intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen
  med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för webbplatser

  Skapa engagaerande webbplatser med den digitala
  upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev