Blogg

Sitevision i hela ledet – 3 tips för att optimera processen

Att bygga en smidig utvecklingsprocess är avgörande för att leverera kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar till kunder. Här delar Nick Lindström, Sitevision most valuable professional 2022, med sig av tre tips som B3 Grit använder sig av för att optimera hela proccessen och säkerställa bästa möjliga resultat.

3 tips från Nick Lindström

I min roll som utvecklare brinner jag för att kunna leverera effektiva och innovativa lösningar för att alla ska få möjligheten att arbeta med Sitevision på ett smidigt sätt. Så här tänker vi på B3 Grit för att optimera processen och resultatet.

1. Samarbete enligt bästa praxis med certifierade teammedlemmar

För att skapa en stark grund för processen är det viktigt att samarbeta enligt branschens bästa praxis. Att ha certifierade projektledare, UX-designers, tillgänglighetsspecialister och utvecklare i teamet är ett fantastiskt sätt att säkerställa att varje steg i projektet hanteras professionellt. Kommunikationen blir tydlig och missförstånd undviks.

2. Använd prisvärda lösningar som anpassas efter Sitevision

För att minimera risken för kompatibilitetsproblem och därmed undvika onödiga kostnader är det klokt att designers i tidigt skede skapar koncept som är anpassade efter Sitevision. Genom att skräddarsy lösningarna för Sitevision säkerställer vi inte bara en effektiv utvecklingsprocess utan minimerar också eventuella problem i framtiden. Det skapar en hållbar och kostnadseffektiv förvaltning.

3. Främja ett samstämmigt team för ökad kundfokus

För att hålla kundens intressen i fokus är det viktigt att skapa ett team där samarbete, transparens och kommunikation prioriteras. Alla i teamet bör vara väl införstådda i projektets förutsättningar och vara redo att agera som rådgivare genom hela processen. På det sättet skapar vi inte bara en effektiv utvecklingsprocess utan säkerställer också att kunden är delaktig genom hela projektet.

Positiva effekter

Genom att implementera de här tipsen i din verksamhets process kommer du inte bara att optimera effektiviteten utan också skapa en positiv arbetsmiljö där kreativitet och samarbete frodas.

Genom att investera i ett certifierat och samstämmigt team, anpassa lösningar efter Sitevision och hålla kunden i fokus kommer du att skapa en utvecklingsprocess som ökar möjligheterna för projektets framgång.

För mig som utvecklare värderar jag att vi följer de här tre principerna – och att vi på så sätt, tillsammans med Sitevision, strävar efter att alltid erbjuda våra kunder högkvalitativa webblösningar som möter kundernas unika behov.

Taggar

Dela

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

  Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

  CMS för
  intranät

  Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

  Snabbt i gång med startklara mallar

  Samla styrkorna – integrera andra system

  Säker och svensk molntjänst

  Alltid nära i mobilappen

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  CMS för
  webbplatser

  Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

  Personalisera mera

  Webbanalys direkt i gränssnittet

  Enkelt att bygga tillgängligt

  Säker och svensk molntjänst

  Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

  Digital samarbetsplattform

  Samla din organisations digitala verktyg med Sitevision som digital samarbetsplattform.

  Videokonferens, livestreaming och chatt

  Dokumenthantering med samredigering

  Federation med Matrix

  Tillgänglighet enligt WCAG AA

  All data lagras inom EU

  Läs bloggen Intern kommunikation – varför är det viktigt? Läs bloggen ChatGPT förändrar allt – och mycket mer

  Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

  Boka demo och upptäck alla möjligheter

  Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

  Följ (med) oss

  PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev