Blogg

Devize fördjupar sin Sitevision-satsning med fokus på AI

Ett växande Sitevision-team och storsatsning på AI – med två Sitevision Most Valuable Professionals i spetsen. Så här satsar den digitala byrån Devize på Sitevision.

Devize i bokstäver mot en turkos bakgrund där två personer står och jobbar

Under de senaste åren har Devize gjort en storsatsning på Sitevision. Förra året blev de partner efter att ha utbildat och certifierat medarbetare och anställt nya erfarna resurser.

– I dagsläget har vi på Devize fem certifierade Sitevision-utvecklare, varav två har fått den prestigefyllda titeln Sitevision Most Valuable Professional (MVP). Titeln är en utmärkelse som tilldelas personer med exceptionell kompetens inom Sitevisions plattform. De som får titeln utmärker sig genom sitt engagemang i kundprojekt och bidrar aktivt till att fler upptäcker och nyttjar plattformens fulla potential. Globalt finns det endast 30 personer som bär denna titel, så det är vi självklart mycket stolta över, säger Björn Lidenmark som är grundare och affärsutvecklare på Devize.

Devize utvecklar också flera egna Sitevision-moduler med AI-inriktning som snart kommer att lanseras publikt.

Två MVP i spetsen

Sitevision-teamet leds av Ove Lundkvist som är senior lösningsarkitekt. Han har jobbat med Sitevision i 20 år och blivit utsedd till Sitevision MVP två gånger.

– På Devize finns sedan länge en djup kompetens inom webbutveckling, UX, förvaltning och affärsutveckling. Med det som bas är det lätt att göra rätt som Sitevision-partner, berättar Ove.

Under våren 2024 anslöt Erik Sylwan, senior utvecklare och lösningsarkitekt, till det nya Stockholmskontoret.

– Jag och Devize delar värderingar kring hur vi ska driva verksamheten för att det ska bli så bra som möjligt för både kunder och medarbetare. Jag ska utveckla Sitevision-affären, få teamet att fortsätta växa och ta det övergripande tekniska ansvaret för att säkerställa goda leveranser, avslutar Erik.

Om Devize

Devize är en innovationsdriven digital byrå där strategi och design möter utveckling och teknik. Basen finns i Sundsvall men nyligen öppnade byrån även kontor i Stockholm. Läs mer om Devize.

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

CMS för
intranät

Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

Snabbt i gång med startklara mallar

Samla styrkorna – integrera andra system

Säker och svensk molntjänst

Alltid nära i mobilappen

Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

CMS för
webbplatser

Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

Personalisera mera

Webbanalys direkt i gränssnittet

Enkelt att bygga tillgängligt

Säker och svensk molntjänst

Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev