Blogg

Bygg en professionell hemsida för ditt företag med Sitevision

Att ha en professionell hemsida för ditt företag eller organisation är lika viktigt som att ha ett telefonnummer. En webbplats kan ofta vara det första intrycket dina kunder får av verksamheten och kommer därför i högsta grad att bidra till hur kunden uppfattar företaget och ert erbjudande.

Person skriver på en bärbar dator med en annan person pekar mot skärmen.

Med Sitevision får du en plattform som gör det enkelt för dig som är en del av ett företag, organisation eller medlemsorganisation att bygga och underhålla en snygg och användarvänlig hemsida. Nu ska vi titta närmare på hur din verksamhet kan dra nytta av en professionell webbplats och hur Sitevision kan hjälpa dig att skapa den.

Varför är en professionell hemsida till företaget viktig?

Att ha en snygg och proffsig hemsida är en investering i ditt företags framtid. Med Sitevision får du en kraftfull och användarvänlig plattform som hjälper dig att nå dina affärsmål och samtidigt stå ut i den digitala världen.

Flera fördelar

  • Ökad trovärdighet: En professionell hemsida ökar ditt företags trovärdighet och auktoritet.
  • Marknadsföring och SEO: Webbplatsen är en central del av din digitala marknadsföring och hjälper dig att synas på sökmotorer som Google.
  • Employer branding: Med en snygg hemsida har du ett bra skyltfönster utåt när du vill attrahera nya talanger till verksamheten.

Vad Sitevision kan erbjuda

Enkelhet och användarvänlighet: Med Sitevisions användarvänliga gränssnitt kan du bygga en professionell hemsida utan att behöva tekniska förkunskaper. Bygg med färdiga mallar, skapa och anpassa din hemsida precis som du vill ha den.

Personaliserad upplevelse: Att jobba med personaliserat innehåll gör att du kan övertyga dina besökare att bli kunder. Rekommendera innehåll med hjälp av AI eller låt en chattbot svara på vanliga frågor och var relevant i alla lägen. Skapa intresse, bjud på kunskap – från de stora argumenten till detaljerna.

Kraftfull sökfunktion: Med Sitevision gör du det enkelt för dina besökare att hitta vad de söker på sajten. Prioritera och segmentera sökträffar enkelt och direkt i gränssnittet.

Responsiv design: Alla hemsidor skapade med Sitevision är mobilanpassade. Detta innebär att din hemsida ser bra ut och fungerar perfekt på alla enheter, från smartphones till stationära datorer.

SEO-vänliga funktioner: Sitevision är optimerat för sökmotorer och hjälper dig att ranka högre på Google. Du får alla förutsättningar för att jobba rätt med sökmotoroptimering och klättra högt bland sökträffarna. Bland annat genom flera inbyggda funktioner men också genom optimerad webbplatshastighet.

Säkerhet: Med Sitevision kan du vara säker på att din hemsida är skyddad mot säkerhetshot. Plattformen erbjuder SSL-certifikat och regelbundna säkerhetsuppdateringar för att hålla din webbplats säker.

Integrerade lösningar: Sitevision erbjuder integration med andra verktyg och plattformar, som handlar om allt från AI-lösningar till bild- och mediabanker. När du hittar allt på ett och samma ställe blir det enklare att fokusera på jobbet.

Så säger våra kunder

“Vår högsta prio var att göra webbplatsen tydlig. Vi ville ha en enkel, responsiv webb med tydliga ingångar. Medlemmarna ska känna att vi lotsar dem genom processen.”

– Yesinde Aluko, kommunikationschef, Kommunals A-kassa

“Ska du till exempel lägga in nya produkter eller lyfta kampanjpriser behöver du inte gå via någon webbansvarig, du gör alla ändringarna själv."

– Agnieszka Lindberg, webmaster, Folkpool

Kontakta Sitevision idag

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå med en professionell hemsida? Kontakta Sitevision idag för att boka en demo. Våra experter finns här för att hjälpa dig genom hela processen och säkerställa att din webbplats blir precis som du vill ha den.

Vill du se mer? Boka demo!

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Taggar

Dela

CMS för
intranät

Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

Snabbt i gång med startklara mallar

Samla styrkorna – integrera andra system

Säker och svensk molntjänst

Alltid nära i mobilappen

Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

CMS för
webbplatser

Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

Personalisera mera

Webbanalys direkt i gränssnittet

Enkelt att bygga tillgängligt

Säker och svensk molntjänst

Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev