Evenemang

18 - 19 oktober

Sitevisiondagarna 2022

Två dagar med föredrag om digitala trender, tekniska lösningar och engagerande innehåll – tillsammans med hundratals branschkollegor.

Ikon klocka

När

18-19 oktober 2022

Kartpin ikon

Var

Conventum Kongress,

Fabriksgatan 17-19, Örebro

Ikon skärm med inställningar

Hur

Föredrag om digitala trender, tekniska lösningar och engagerande innehåll

Tre personer framme vid stora scenen

Vad händer under dagarna?

Du får koll på det senaste inom innehåll, webbrikt­linjer, intranät, trender och spännande digitala och tekniska lösningar. Dessutom får du mingla med massor av härliga branschkollegor.

Sitevisiondagarna är ett evenemang med webbpubliceringsverktyget Sitevision i fokus. Evenemanget riktar sig till dig som är intresserad av Sitevision och digitala trender.

Två dagar på plats i Örebro

Sitevisiondagarna 2022 kommer återigen att vara på plats i Örebro. Inte för att låta gnälliga (trots att vi är örebroare), men visst är det ändå roligare att ses i verkligheten? Så boka redan nu in den 18–19 oktober i din kalender. Det kommer att bli två dagar fyllda med inspirerande talare, workshoppar och såklart nätverkande med branschkollegor, sponsorer och Sitevision-medarbetare.

Sitevision Awards

Under Sitevisiondagarna delar vi ut pris till de organisationer som med hjälp av Sitevision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Alla kan nominera sina favoritsajter till Sitevision Awards. Finalister och vinnare utses av en jury med experter inom webb. Och vilka vinnarna är presenteras med pompa och ståt under Sitevisiondagarna.

Sitevision Academy är tillbaka

Sitevision Academy uppstod för att erbjuda dig som besöker Sitevisiondagarna i Örebro en chans att även gå en kurs. Som en extra omtanke för dig som har långt att resa och kanske ändå behöver åka redan dagen innan.

Läs mer på sitevisiondagarna.se Länk till annan webbplats.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev