Webbinarium

Intranät för frontline-workers – 3 problem du måste lösa

Ett webbinarium som ger dig lösningar och inspiration inför intranätsprojekt.

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Intranät för frontline-workers – 3 problem du måste lösa" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av alla insikter, framtidsspaningar och konkreta tips även i efterhand.

Intranät för frontline-workers
– 3 problem du måste lösa

”Bara att publicera en nyhet är komplicerat.”
”Jag hittar inte information och har inte tid att leta.”
”Det är för omodernt för att använda ny teknik och nya funktioner på.”

Känner du igen de här kommentarerna om intranät? Du är inte ensam. När vi på Sitevision gjorde en marknadsundersökning bland kunder som stod inför att byta plattform, för att skapa nytt intranät, visade det sig att de här tre problemen är vanligast. Och viktigast att lösa.

Matilda Viktorsson, säljare på Sitevision, går under det här webbinariet igenom värdefulla insikter och de topp-tre-problemen att ha koll på inför ett intranätsprojekt. Det riktar sig speciellt till dig som jobbar i en verksamhet med många frontline-workers och medarbetare på språng. Du får även en inblick i hur två av våra kunder, TL Bygg och Rikshem, tagit fram och jobbar med sina intranät i Sitevision.

Du får svar på:

  • Hur du får en modern och användarvänlig plattform som dina redaktörer enkelt kan publicera information och tillhandahålla funktioner på.
  • Hur du underlättar för alla att hitta den information och funktionalitet de behöver. Oavsett om medarbetaren befinner sig i en butik, truck eller hotellreception.
  • Hur du vet att den tekniska plattformen du väljer är framtidssäkrad.
Matilda Viktorsson på Sitevision

SÄLJARE PÅ SITEVISION

Matilda Viktorsson

Matilda Viktorsson är säljare på Sitevision med ett skarpt öga för hur vår plattform kan lösa olika kunders behov. Hon har lång erfarenhet av försäljningsyrket och även jobbat med utbildning inom mjukvara. Matilda har levererat Sitevision-lösningar till kunder som Mathem och Tormek.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev