Webbinarium

Intranät för medarbetare i butik eller produktion – allt du behöver veta

Ett webbinarium om utmaningar och lösningar, tips och trix.

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Intranät för medarbetare i butik eller produktion – allt du behöver veta" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av alla insikter, framtidsspaningar och konkreta tips även i efterhand.

Intranätets roll för dig som jobbar inom retail, industri och transport

Hur kan ett intranät serva medarbetare som inte jobbar på ett kontor utan i en butik, på ett lager eller kanske i ett fordon? Svaret är enkelt: På väldigt många sätt. Med ett intranät som funkar riktigt bra bygger du vi-känsla och arbetskultur och underlättar samarbete och delaktighet.

Det finns flera gemensamma utmaningar för verksamheter med många "frontline-workers". Under det här webbinariet går Johan Nilsson igenom flera av dem – och vad som är bra att tänka på innan, under och efter arbetet med att ta fram ett modernt intranät.

Johan bjuder dessutom på massor av erfarenheter, tips och trix från Sitevisions intranätsleveranser till kunder som Swedol/Tools, Green Cargo och Rikshem.

Johan Nilsson på Sitevision

DIGITAL WORKPLACE ADVISOR PÅ SITEVISION

Johan Nilsson

Johan Nilsson är Digital Workplace Advisor på Sitevision och har över tio års erfarenhet från intranätsprojekt med företag som bland annat Swedol, Interflora, Cervera och Green Cargo.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev