Webbinarium

Samla utspridda medarbetare – på intranätet

Ett digitalt panelsamtal med Alligo och Green Cargo om hur du bäst skapar engagemang och vi-känsla i verksamheter med många utspridda medarbetare.

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Samla utspridda medarbetare – på intranätet" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av alla insikter, framtidsspaningar och konkreta tips även i efterhand.

60 minuter kunskap direkt från verkligheten

På vilket sätt kan intranätet vara en stark kulturbärare? Hur samspelar intranätet bäst med övriga verktyg? Och där egentligen allt börjar: Hur får du medarbetare att logga in på intranätet?

Häng med när Johan Nilsson, Digital Workplace Advisor på Sitevision, leder ett panelsamtal om intranät för verksamheter med utspridda medarbetare. För visst ser utmaningarna annorlunda ut när alla inte sitter vid ett skrivbord och har intranätet nära varje dag.

I panelsoffan möter du Marika Tornberg från Alligo och Veronica Svahlin från Green Cargo. Båda jobbar med internkommunikation och intranätsfrågor för medarbetare som befinner sig i butik eller längs med tågspåren.

Deltagare i panelen

  • Marika Tornberg, kommunikatör, Alligo (en sammanslagning av TOOLS, Swedol, Grolls och Univern)
  • Veronica Svahlin, internkommunikatör och intranätansvarig, Green Cargo
  • Samtalet leds av Johan Nilsson, Digital Workplace Advisor, Sitevision
Marika Tornberg på Alligo

Alligo

Marika Tornberg

Marika Tornberg arbetar som kommunikatör på Alligo – en sammanslagning av TOOLS, Swedol, Grolls och Univern sedan 2020. Marika axlade ansvaret för internkommunikationen inom TOOLS redan 2018. Numera håller hon ihop värdegrundsarbetet inom Alligo och är en av flera administratörer för intranätet. Hon har bred kommunikationserfarenhet från både privat sektor, föreningsvärlden och som konsult. Hon ser intranätet som en viktig budbärare och verktyg för att bygga en stark företagskultur. En utmaning är att nå alla de användare som inte arbetar vid en skärm. Alligos intranät var nominerad till Sveriges Bästa intranät vid Sitevisiondagarna 2021.

Veronica Svahlin på Green Cargo

Green Cargo

Veronica Svahlin

Veronica Svahlin har jobbat med kommunikation i över 20 år i olika roller. Som internkommunikatör och intranätansvarig hos Green Cargo ansvarar hon för att utveckla bolagets internkommunikation. Under 2018 påbörjade bolaget arbetet med att ta fram ett nytt intranät, där Veronica var med och ledde arbetet. Lite drygt ett år senare lanserade man ett anpassat och lättillgängligt intranät och lade grunden för en digital arbetsplats där medarbetare kan samarbeta och ta del av information – var de än befinner sig.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev