Webbinarium

Intranät – paketerat eller skräddarsytt?

Vad blir egentligen bäst? Att välja ett paketerat och startklart intranät eller är det mer fördelaktigt att skräddarsy sitt intranät utifrån verksamhetens unika behov?

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Intranät – paketerat eller skräddarsytt?" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av det i efterhand.

Under de senaste åren har erbjudanden för paketerade intranät duggat tätt både inom och utanför Sitevisionvärlden. Men vad gör man egentligen avkall på och varför väljer ändå många verksamheter att skräddarsy sina intranät?

Många ledande plattformar börjar erbjuda Low-code eller No-code lösningar som endast kräver liten kunskap om kod eller ingen alls. Detta för att underlätta skapandet av digitala upplevelser. Sitevision har alltid erbjudit flexibilitet med hög användbarhet och har kunder med kraftfulla intranätlösningar som både utgått från paketerade och skräddarsydda lösningar.

Johan Nilsson, Digital Workplace Advisor på Sitevision, har bjudit in två av Sitevisions Platinum Partners som kommer diskutera fördelarna och utmaningarna med respektive lösning.

Alexander Gustafsson

Consid

Alexander Gustafsson

På det här webbinariet kommer Alexander berätta om varför man bör skräddarsy sitt intranät. Sedan många år jobbar Alexander till största delen med plattformen Sitevision där han brinner för smarta lösningar som utnyttjar plattformen till sin fulla potential och delar gärna med sig av värdefulla kunskaper när möjlighet ges. Alexander har idag en roll som affärsutvecklings- och teamansvarig.

Fredrik Stodne

Soleil

Fredrik Stodne

Fredrik kommer att prata om deras paketerade intranät och vilka fördelar som medföljer i att välja en paketerad lösning. Fredrik har varit med sedan Soleil grundades och har alltid varit mån om relationen till kunderna. I sin roll som projektledare strävar han att stötta kunderna i sin vardag med hjälp av Sitevision.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev