Webbinarium

28 augusti

Kriskommunikation vid attacker och driftstörningar med Karl Emil Nikka

Hur kommunicerar du under en kris? Att ha tydliga strategier för informationshantering och kriskommunikation är ett måste idag. It-säkerhetsspecialisten Karl Emil Nikka ger dig verktygen som stärker din organisations förmåga att hantera kriser på ett säkert och effektivt sätt.

Ikon klocka

När?

Onsdagen den 28 augusti klockan 12.30

Kartpin ikon

Var?

Var du vill – du loggar in till webbinariet via en länk

Ikon skärm med inställningar

Hur?

Webbinariet är cirka 30 minuter – med tid för föreläsning och frågor

Ikon med en ballong

Pris?

Webbinariet är helt kostnadsfritt

I en värld där krisen kan slå till när som helst måste företag och organisationer ha tydliga och hållbara strategier för informationshantering och kriskommunikation. Att navigera bland de eventuella utmaningarna är svårt – men det finns några enkla åtgärder som varken är tidskrävande eller kostsamma.

Under det här webbinariet ger Karl Emil Nikka, it-säkerhetsspecialist och författare, ovärderliga insikter och tips på verktyg som stärker din organisations förmåga att hantera kriser på ett säkert och effektivt sätt.

Du får bland annat veta mer om:

  • Vad händer i säkerhetsvärlden?
  • Vilka utmaningar och risker står företag och organisationer för under kriser?
  • Cyberattacker, informationsläckor och desinformation
  • Exempel på cyberattacker och lärdomar från verkliga situationer

För dig som:

Du får ut mest av webbinariet om du jobbar som ansvarig för it och säkerhet, kommunikation och pr, hr eller ingår i ledningsgruppen för små till medelstora företag eller inom offentliga organisationer och myndigheter.

Anmäl dig idag

Låter det som något för dig? Anmäl dig redan idag – och tipsa gärna kollegor och vänner som du tror kan vara intresserade.

Karl Emil Nikka

Nikka Systems

Karl Emil Nikka

Karl Emil Nikka är it-säkerhetsspecialist och författare med fokus på säkerhetsmedvetenhet. Han har skrivit boken ”Bli säker” och driver podden med samma namn. Företaget Nikka Systems driver han med målsättningen att göra världens medarbetare och privatpersoner it-säkrare. 2021 blev Karl Emil utnämd till Årets säkerhetsprofil.

Anders Hurtig

Sitevision

Anders Hurtig

Anders Hurtig jobbar på Sitevision och har lång erfarenhet av att identifiera behov och stötta kunder med digitala lösningar inom både kund- och medarbetarupplevelser. Han är ansvarig för Sitevisions kriswebb som är ett säkert och pålitligt komplement till webbplatser och intranät om krisen skulle vara framme.

Anmäl dig till webbinariet

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev