Webbinarium

Så stöttar AI den digitala medarbetarupplevelsen

Hur kan du använda AI på ett smart sätt när du möter dina medarbetare digitalt? Och på vilket sätt kan det stärka företagets interna processer? Välkommen på webbinarium om AI och medarbetaruplevelsen.

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Så stöttar AI den digitala medarbetarupplevelsen" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av det i efterhand.

Intresset och behovet för hur AI kan skapa bättre medarbetarupplevelser ökar. Johan Nilsson (digital workplace advisor) möter Alexander Gustafsson (senior lösningsarkitekt och teknisk expert) i ett panelsamtal om hur AI kan förbättra medarbetarupplevelsen – men också stärka företagets interna processer.

Det blir snack om personalisering, internkommunikation och analys. Dessutom får du konkret kunskap från flera case som Alexander jobbade med i sin tidigare roll som konsult.

Alexander Gustafsson

Sitevision

Alexander Gustafsson

Alexander Gustafsson är senior lösningsarkitekt och teknisk expert på Sitevision. De senaste 20 åren har han jobbat med utveckling av webblösningar till små och stora organisationer. På sistone har Alexander utvecklat och integrerat flera olika AI-lösningar i bland annat Sitevision.

Sitevision

Johan Nilsson

Johan Nilsson är digital workplace advisor på Sitevision och har lång erfarenhet av intranätsprojekt med företag som bland annat Swedol, Interflora, Cervera, Jula-koncernen och Green Cargo. Johan brinner för hur medarbetarupplevelsen kan utvecklas med hjälp av smarta digitala lösningar.

Johan Nilsson på Sitevision

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev