Webbinarium

Säkra ditt webb- och intranätsprojekt från vanliga misstag

Ett av sex planerade webb- och intranätsprojekt blir inte av. Tyvärr blir inte heller alla genomförda projekt lyckade. Hur kan du förbättra oddsen för att ditt nästa projekt går i mål – och uppfyller målsättningarna?

Se det inspelade webbinariet

Webbinariet "Säkra ditt webb- och intranätsprojekt från vanliga misstag" har redan varit. Men lugn, bara lugn – självklart spelade vi in det så att du kan ta del av det i efterhand.

Hur blir ditt webbprojekt ett av de lyckade? Självklart finns det en hel del kunskap och flera vanliga fallgropar som du enkelt kan parera – bara du vet om dem.

Pierre Du Rietz är vd och chefsanalytiker på analysföretaget Web Serivce Award som årligen undersöker och analyserar hur besökare uppfattar Sveriges webbplatser och intranät. Under det här webbinariet delar Pierre generöst med sig av tips och råd baserade på fakta från ett stort antal utförda undersökningar och WSA-rapporter.

Pierre Du Rietz

Web Service Award

Pierre Du Rietz

Pierre Du Rietz är vd och chefsanalytiker på Web Service Award. Genom sitt jobb har Pierre undersökt och analyserat hur besökare uppfattar Sveriges webbplatser och intranät sen 1999.

Pierre leder sen några år tillbaka WSAs populära digitala fika om webbplatser och intranät och håller även i en rad andra föredrag och webbinarier på ämnet.

Taggar

Dela

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev