Nyheter

Publicerad:

Sveriges nöjdaste kunder!

Det oberoende företaget Web Service Award publicerade i dag sin årliga trendrapport "Hur mår Sveriges webbplatser?", där man bland annat frågar Sveriges webbansvariga hur nöjda de är med sitt publiceringssystem. För fjärde året i rad toppar SiteVision listan!

Övriga trender i rapporten

En tekniktrend i rapporten är att de hemmasnickrade systemen för att bygga webbplatser håller på att dö ut. Idag är enbart 7 procent egenbyggda system, att jämföra med 19 procent år 2009. De egenbyggda systemen har också överlägset högst missnöje bland användarna, till exempel vad gäller sökfunktioner.

Web Service Awards årliga trendrapport visar att 42 % av webbplatserna
kommer att utveckla en mobilsajt under 2012, vilket är en rejäl ökning
från förra årets siffra på 26 %.

I år har SiteVision det bästa resultatet någonsin, vilket är mycket glädjande. Det är uppmuntrande att se att vårt ständiga förbättringsarbete ger resultat. I årets undersökning har samtliga webbansvariga som använder SiteVision svarat "Stämmer helt eller till mycket stor del" på frågan om de har ett väl fungerande webbpubliceringsystem.

Tack för förtroendet och vi ser fram emot att fortsätta göra SiteVision ännu enklare och kraftfullare!

/Anders Korsvall

ps. Här kan man beställa rapporten från Web Service Award.

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer, och mer än hälften av alla Sveriges kommuner.

Bland kunderna finns SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Följ SiteVision på Mynewsdesk, Facebook och Twitter. Besök även vårt nyhetsrum.

Nyfiken på SiteVision? Låt oss sätta igång!