Nyheter

Publicerad:

SiteVision når hundra certifierade partners

Mjukvaruleverantören SiteVision, som ligger bakom portal- och webbpubliceringsverktyget med samma namn, växer. Nyligen certifierade SiteVision sin hundrade partner. Jubilaren heter Magnus Malmstedt och arbetar som Art Director hos webbyrån Valtech.

Magnus Malmstedt, Valtech

Valtech utvecklar lösningar inom allt ifrån webb och appar till intranät och verksamhetsstödjande system. Man lägger stort fokus på användarupplevelsen i de digitala lösningar som tas fram, vilket är en av anledningarna till att man ser SiteVision som en intressant plattform att arbeta med.

I min roll som Art Director arbetar jag bland annat med attta fram koncept, leda det visuella arbetet och se till att webbplatser följer och utvecklas i linje med kundernas grafiska profil. Personligen tycker jag att SiteVision är ett jättebra verktyg som uppfyller våra högt ställda krav. Som Art Director fokuserar jag på design snarare än kodning, vilket gör att SiteVisions lösningar passar mig utmärkt”, säger Magnus Malmstedt på Valtech.

Hos Valtech ser man ett ökat användande av Sitevisions lösningar i framtiden ”SiteVision är en plattform med stark ställning på marknaden idag, därför är det viktigt för oss på Valtech att kunna erbjuda lösningar som baseras på SiteVision.  Vi vet att många av våra kunder i såväl offentlig som privat sektor uppskattar SiteVisions webblösningar och jag hoppas få använda dessa i fler projekt framöver. Vi planerar även att ge fler personer från Valtech möjlighet att gå SiteVisions utbildning och bli certifierade partners” avslutar Magnus.

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer, och mer än hälften av alla Sveriges kommuner.

Bland kunderna finns SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Följ SiteVision på Mynewsdesk, Facebook och Twitter. Besök även vårt nyhetsrum.

Nyfiken på SiteVision? Låt oss sätta igång!