Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Nyhet

Publicerad:

SiteVision når hundra certifierade partners

Mjukvaruleverantören SiteVision, som ligger bakom portal- och webbpubliceringsverktyget med samma namn, växer. Nyligen certifierade SiteVision sin hundrade partner. Jubilaren heter Magnus Malmstedt och arbetar som Art Director hos webbyrån Valtech.

Magnus Malmstedt, Valtech

Valtech utvecklar lösningar inom allt ifrån webb och appar till intranät och verksamhetsstödjande system. Man lägger stort fokus på användarupplevelsen i de digitala lösningar som tas fram, vilket är en av anledningarna till att man ser SiteVision som en intressant plattform att arbeta med.

I min roll som Art Director arbetar jag bland annat med attta fram koncept, leda det visuella arbetet och se till att webbplatser följer och utvecklas i linje med kundernas grafiska profil. Personligen tycker jag att SiteVision är ett jättebra verktyg som uppfyller våra högt ställda krav. Som Art Director fokuserar jag på design snarare än kodning, vilket gör att SiteVisions lösningar passar mig utmärkt”, säger Magnus Malmstedt på Valtech.

Hos Valtech ser man ett ökat användande av Sitevisions lösningar i framtiden ”SiteVision är en plattform med stark ställning på marknaden idag, därför är det viktigt för oss på Valtech att kunna erbjuda lösningar som baseras på SiteVision.  Vi vet att många av våra kunder i såväl offentlig som privat sektor uppskattar SiteVisions webblösningar och jag hoppas få använda dessa i fler projekt framöver. Vi planerar även att ge fler personer från Valtech möjlighet att gå SiteVisions utbildning och bli certifierade partners” avslutar Magnus.

Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision utifrån dina behov?
Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


Förstå grunderna i SiteVision

En personlig kontakt med kunskap om ditt område

Svar på dina frågor

En demo utifrån dina behov

Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

Fler nyheter

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.