Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Nyhet

Publicerad:

Vinnarna av Guldhanden 2014

Under SiteVisiondagarna 2014 i Örebro presenterade SiteVision AB, för fjärde året i rad och inför över 400 deltagare, vinnarna av Guldhanden. Nytt för i år var att tre vinnare korades. Kategorierna var årets bästa offentliga webbplats, årets bästa kommersiella webbplats samt årets bästa intranät. De tre organisationer som belönades har samtliga, med hjälp av SiteVision, skapat webbplatser och intranät utöver det vanliga. Och vinnarna är…

Årets bästa kommersiella webbplats

Verisure

Juryns motivering:

”Vinnarens webbplats har ett väldigt tydligt syfte och ger den presumtiva kunden precis det som behövs utan onödiga omvägar. Den är attraktiv, fräsch och snabb och fungerar naturligtvis lika bra på små skärmar som stora.”

Årets bästa offentliga webbplats

SKL -Sveriges Kommuner och Landsting

Juryns motivering:

”Priset går till en webbplats som hur enkelt som helst skulle kunna vara den absolut tristaste i Sverige. Men. Den är snygg, informationstät och välskriven och funkar på alla plattformar. Istället för att vara tråkig, är den ett föredöme för alla Sveriges kommuner och landsting.”


Årets bästa intranät

Lidingö stad

Juryns motivering:

”Intranätet utnyttjar verktyget på ett utmärkt sätt och är en väl fungerande plattform som underlättar dialogen och samarbetet mellan användarna och som lovar gott inför framtiden.”


Jury

Juryns bestod av Pierre Du Rietz, VD Web Service Award, Lotten Bergman, språkpolis och redaktör, Jonas Söderström, informationsarkitekt samt SiteVision AB:s supportchef Ulrika Sandberg och företagets VD Anders Korsvall.


Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision utifrån dina behov?
Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


Förstå grunderna i SiteVision

En personlig kontakt med kunskap om ditt område

Svar på dina frågor

En demo utifrån dina behov

Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

Fler nyheter

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.