Nyheter

Publicerad:

Vinnarna av Guldhanden 2014

Under SiteVisiondagarna 2014 i Örebro presenterade SiteVision AB, för fjärde året i rad och inför över 400 deltagare, vinnarna av Guldhanden. Nytt för i år var att tre vinnare korades. Kategorierna var årets bästa offentliga webbplats, årets bästa kommersiella webbplats samt årets bästa intranät. De tre organisationer som belönades har samtliga, med hjälp av SiteVision, skapat webbplatser och intranät utöver det vanliga. Och vinnarna är…

Årets bästa kommersiella webbplats

Verisure

Juryns motivering:

”Vinnarens webbplats har ett väldigt tydligt syfte och ger den presumtiva kunden precis det som behövs utan onödiga omvägar. Den är attraktiv, fräsch och snabb och fungerar naturligtvis lika bra på små skärmar som stora.”

Årets bästa offentliga webbplats

SKL -Sveriges Kommuner och Landsting

Juryns motivering:

”Priset går till en webbplats som hur enkelt som helst skulle kunna vara den absolut tristaste i Sverige. Men. Den är snygg, informationstät och välskriven och funkar på alla plattformar. Istället för att vara tråkig, är den ett föredöme för alla Sveriges kommuner och landsting.”


Årets bästa intranät

Lidingö stad

Juryns motivering:

”Intranätet utnyttjar verktyget på ett utmärkt sätt och är en väl fungerande plattform som underlättar dialogen och samarbetet mellan användarna och som lovar gott inför framtiden.”


Jury

Juryns bestod av Pierre Du Rietz, VD Web Service Award, Lotten Bergman, språkpolis och redaktör, Jonas Söderström, informationsarkitekt samt SiteVision AB:s supportchef Ulrika Sandberg och företagets VD Anders Korsvall.


SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer, och mer än hälften av alla Sveriges kommuner.

Bland kunderna finns SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Följ SiteVision på Mynewsdesk, Facebook och Twitter. Besök även vårt nyhetsrum.

Nyfiken på SiteVision? Låt oss sätta igång!