Nyheter

Publicerad:

SiteVision AB tar emot Årets Näringslivspris på Örebrogalan

SiteVision AB tar emot Årets Näringslivspris på Örebrogalan

SiteVision vinnare av Årets Näringslivspris

Under Örebrogalan den 5 mars 2015 delades Årets näringslivspris ut till det företag som visar på störst initiativkraft, genomförandeförmåga och positiv marknadsanpassning. I tuff konkurrens gick SiteVision ut som vinnare av det prestigefyllda priset.

– Det är otroligt roligt att få ta emot ett sådant prestigefyllt pris. Det är tack vare våra engagerade medarbetare, kunder och partners som vi har tagit oss dit vi är i dag, säger Anders Korsvall, VD på SiteVision AB. Priset ger oss ett kvitto på att våra användarvänliga lösningar för webbplatser och intranät är ledande i branschen.

SiteVision AB har under det senaste året ökat omsättningen kraftigt och dessutom förstärkt med flera nya medarbetare. Under våren släpper företaget nästa generation av webbpubliceringsverktyget, SiteVision 4, som kommer öppna många nya möjligheter för kunderna.

– Vi är inne i en expansiv fas där vi planerar att ta ytterligare marknadsandelar i Skandinavien och även internationellt. Detta tack vare att vi har en unik produkt som gör det betydligt enklare för våra kunder att bygga och vidareutveckla sina webbplatser och intranät, säger Anders.

Juryn som utsåg SiteVision till vinnare bestod av:

  • Representanter från Swedbank och revisionsfirman KPMG
  • Näringslivsdirektör Eva Lilja
  • Kommunalråd Lennart Bondeson med ansvar för näringslivsfrågor
  • Näringslivssekreterare Maria Silverlid
  • Representanter från de två senaste årens pristagare

Utöver det prestigefyllda Näringslivspriset har SiteVision AB fått flera fina utmärkelser. Bland annat har företaget för femte året i rad Sveriges nöjdaste användare, enligt undersökningsföretaget Web Service Award.

Bilder från Örebrogalan

Video från prisutdelningen

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer, och mer än hälften av alla Sveriges kommuner.

Bland kunderna finns SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Följ SiteVision på Mynewsdesk, Facebook och Twitter. Besök även vårt nyhetsrum.

Nyfiken på SiteVision? Låt oss sätta igång!