Nyheter

Publicerad: 2015-09-07

SiteVision 4 i final till inUse UX Award

SiteVision 4 i final till inUse UX Award

SiteVision i final till inUse UX Award

I dag tillkännagavs finalisterna i tävlingen inUse UX Award och SiteVision är en av de tio finalisterna! SiteVision valdes ut bland totalt 70 kvalificerade bidrag. Priset har som syfte att lyfta fram förebilder och initiativtagare till föredömlig användarupplevelse!

I juryn sitter bland annat Anna-Karin Hatt, VD på Almega & fd IT- och Energiminister, Jonas Söderström, informationsarkitekt och användbarhetsexpert och Maria Gustafsson, kommunikationsstrateg.

Nomineringen lyder:

En modern och snygg miljö för ett webbpubliceringssystem, med bland annat imponerande funktioner till stöd för den nya mobila verkligheten.

Priset är instiftat av inUse, en digital byrå specialiserade på att skapa lösningar med goda och uppskattade användarupplevelser i centrum.

Vinnaren kommer att tillkännages i samband med en prisutdelning den 17 september. Läs mer om priset, juryn och motiveringen på inuseuxaward.com.

Vill du se hur Sveriges mest omtyckta publiceringsverktyg fungerar?

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer, och över 130 svenska kommuner.

Bland kunderna finns SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Följ SiteVision på Mynewsdesk, Facebook och Twitter. Besök även vårt nyhetsrum.

Nyfiken på SiteVision? Låt oss sätta igång!