Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Nyhet

Publicerad:

Centerpartiet väljer SiteVision för sin nya webbplats och digitala arbetsplats

Centerpartiet har bestämt sig för att samla centerpartiet.se, alla lokala webbplatser och ett socialt intranät för sina medlemmar, förtroendevalda och anställda i publiceringsverktyget SiteVision. Målet är en integrerad digital arbets- och mötesplats för hela organisationen.

– Vi är en medlemsorganisation som finns över hela landet, i 26 distrikt och 291 kommunkretsar. Målet är en helt integrerad webb där allt utgår från centerpartiet.se och där vi får en digital arbets- och mötesplats för hela organisationen, säger Emma Fahlstedt, projektledare och Content Manager på Centerpartiet.

Centerpartiets valde webbpubliceringsverktyget SiteVision som dessutom innehåller funktionalitet för socialt samarbete, bland annat nätverkande, personliga profilsidor, aktivitetsflöden och dokumenthantering. Det innebär att Centerpartiet får tillgång till både en fullständig digital arbetsplats och innehållshantering för digital marknadsföring i ett och samma verktyg.

– Vi är så klart jätteglada att Centerpartiet har valt SiteVision. Centerpartiet är en ny typ av kund för oss och deras satsning är otroligt intressant. Deras höga ambition passar perfekt för oss med vår produkt som är heltäckande för både webbplatser och sociala intranät. Det ska bli mycket spännande att följa deras arbete, säger Anders Korsvall, VD på SiteVision.

Centerpartiets nya webbplats och sociala intranät kommer att levereras av SiteVisions partner Soleil IT.

Läs pressmeddelandet på Mynewsdesk

Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision utifrån dina behov?
Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


Förstå grunderna i SiteVision

En personlig kontakt med kunskap om ditt område

Svar på dina frågor

En demo utifrån dina behov

Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

Fler nyheter

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.