Nyheter

Publicerad:

Centerpartiet väljer SiteVision för sin nya webbplats och digitala arbetsplats

Centerpartiet har bestämt sig för att samla centerpartiet.se, alla lokala webbplatser och ett socialt intranät för sina medlemmar, förtroendevalda och anställda i publiceringsverktyget SiteVision. Målet är en integrerad digital arbets- och mötesplats för hela organisationen.

– Vi är en medlemsorganisation som finns över hela landet, i 26 distrikt och 291 kommunkretsar. Målet är en helt integrerad webb där allt utgår från centerpartiet.se och där vi får en digital arbets- och mötesplats för hela organisationen, säger Emma Fahlstedt, projektledare och Content Manager på Centerpartiet.

Centerpartiets valde webbpubliceringsverktyget SiteVision som dessutom innehåller funktionalitet för socialt samarbete, bland annat nätverkande, personliga profilsidor, aktivitetsflöden och dokumenthantering. Det innebär att Centerpartiet får tillgång till både en fullständig digital arbetsplats och innehållshantering för digital marknadsföring i ett och samma verktyg.

– Vi är så klart jätteglada att Centerpartiet har valt SiteVision. Centerpartiet är en ny typ av kund för oss och deras satsning är otroligt intressant. Deras höga ambition passar perfekt för oss med vår produkt som är heltäckande för både webbplatser och sociala intranät. Det ska bli mycket spännande att följa deras arbete, säger Anders Korsvall, VD på SiteVision.

Centerpartiets nya webbplats och sociala intranät kommer att levereras av SiteVisions partner Soleil IT.

Läs pressmeddelandet på Mynewsdesk

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer, och mer än hälften av alla Sveriges kommuner.

Bland kunderna finns SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Följ SiteVision på Mynewsdesk, Facebook och Twitter. Besök även vårt nyhetsrum.

Nyfiken på SiteVision? Låt oss sätta igång!