Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Nyhet

Publicerad:

Länsstyrelserna lanserar ny webbplats med besökaren i fokus

För en vecka sedan lanserade Länsstyrelsen sin nya webbplats med ny design, tydligare struktur och ett enklare språk. En toppmodern lösning som ger unik användarupplevelse och tydlig samverkan mellan de 21 olika länsstyrelserna, allt samlat på en och samma webbplats

På lansstyrelsen.se kan du som besökare hitta all tänkbar information kopplad till de olika länen. Kartor, information om krisberedskap, vatten och jakträttigheter är exempel på vad som går hitta. En webbplats som har hela Sverige som sin målgrupp.

Länsstyrelsen består av 21 myndigheter med stora behov av samverkan och informationsspridning mellan de olika länen. Med hjälp av en ny webbplats i verktyget SiteVision har Länsstyrelserna skapat en lösning med unika ingångar för de olika målgrupperna. Användarupplevelsen är därför mer relevant och personlig än generell och allmän. Samtidigt samlas all information på en och samma webbplats. En tekniskt utmanande lösning som tar hänsyn till användarens geografiska placering och med hjälp av modern teknik i SiteVision erbjuder lansstyrelsen.se en anpassad webb för varje besökare.

– Vi har satsat på att få en webbplats där besökaren står i centrum och vi hoppas att våra besökare upplever nya lansstyrelsen.se som både bättre, tydligare och enklare, säger kommunikationschef Malin Lingefelt.

SiteVision låter Länsstyrelsernas redaktörer enkelt välja om information ska visas centralt eller om det gäller specifika län. På detta sätt har underhåll och förvaltning av webbplatsen förenklats och effektiviserats. Webbplatsen är framtagen i samarbete med SiteVisions certifierade partner Consid AB.

– Att Länsstyrelsen väljer SiteVision som sin leverantör visar styrkan i vår lösning, säger Erik Stenman, försäljningschef på SiteVision. Länsstyrelsen är ett centralt organ och en nyckelfaktor inom informationsspridningen i Sverige. Att SiteVison kan bidra till länsstyrelsens arbete är ett hedrande uppdrag som hela företaget känner stolthet inför, avslutar han.

Länsstyrelsens nya webb

Boka en anpassad demo

Vill du att vi kontaktar dig för en demo av SiteVision utifrån dina behov?
Oavsett om du är ny eller redan existerande kund, hjälper vi dig gärna. Fyll i ett enkelt formulär, så kontaktar vi dig. Helt utan förbindelser.


Förstå grunderna i SiteVision

En personlig kontakt med kunskap om ditt område

Svar på dina frågor

En demo utifrån dina behov

Du kan också alltid kontakta oss på telefon: 019-17 30 30

Fler nyheter

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.