Nyheter

Publicerad:

SiteVision inleder samarbete med Fredrik Wackå

Fredrik Wackå och SiteVision inleder samarbete

Under 2019 inleder SiteVision ett samarbete med webbrådgivaren Fredrik Wackå med syftet att erbjuda våra kunder och nätverk kunskap och inspiration om webb och intranät.

Fredrik Wackå är ett välkänt namn för många som arbetar med webb och intranät. Fredrik har arbetat som konsult och utbildare under nästan 20 år och har hjälpt företag och organisationer av alla storlekar och i många branscher att skapa rätt nytta för besökarna.

Med start i januari lanseras en bloggserie, skriven av Fredrik, på SiteVisions webbplats som kommer diskutera ämnen som förstudien, utvärderingen och projektet.

Under våren kommer även Fredrik delta som föreläsare på SiteVisions kundturné med en helt ny föreläsning.

- Det känns jättekul att kunna erbjuda våra kunder och nätverk kunskap från en av branschens skarpaste hjärnor säger Johan Nilsson, Marknadsansvarig på SiteVision. Att Fredrik dessutom hänger med på vår turné och träffar våra kunder är ovärderligt avslutar Johan.

SiteVisions och Fredrik Wackås bloggserie kommer publiceras på sitevision.se/om-oss/blogg i början av januari.

 

Fredrik Wackå och SiteVision startar samarbete

Fredrik Wackå
www.wpr.se

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer, och mer än hälften av alla Sveriges kommuner.

Bland kunderna finns SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Följ SiteVision på Mynewsdesk, Facebook och Twitter. Besök även vårt nyhetsrum.

Nyfiken på SiteVision? Låt oss sätta igång!