Nyheter

Publicerad:

Fortifikationsverket nominerade till Sveriges bästa intranät

Fredrik Wackå och SiteVision inleder samarbete

Fortifikationsverkets intranät Fortnet är nominerad i Web Service Awards årliga upplaga av Sveriges bästa intranät tillsammans med tre andra bidrag. Vinnaren utses den 30/1 på Nalen i Stockholm.

Fortnet lanserades under efter sommaren 2016 för verksamhetens ca 620 medarbetare. Det nya intranätet hade fått en rejäl uppfräschning av design och funktionalitet för att möta verksamgetens krav. Två viktig delar i det nya intranätet var integrationen till medarbetarnas egna och gemensamma Exchangekalender samt den responsiva designen.

Varje år utser analysföretaget Web Service Award Sveriges bästa webbplats, app och intranät varav Fortifikationsverket är nominerade i klassen Bästa intranät. Tävlingen baseras på Sveriges största webbplatsundersökning med över 140 000 respondenter.

Vinnaren utses på WSA-galan den 30/1 på Nalen i Stockholm. Vi kommer givetvis finnas på plats och heja på Fortifikationsverket. Ett stort lycka till från oss alla på SiteVision, nu hjälps vi åt att hålla tummarna för Fortfikationsverket!

Läs mer om tävlingen eller varför inte ladda hem rapporten "Hur mår Sveriges webbplatser 2018?"?


SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som utvecklar en plattform för webbpublicering (CMS) och sociala intranät. Plattformen används av tusentals webbplatser och intranät i Sverige och internationellt. Till kunderna hör företag, myndigheter och organisationer, och mer än hälften av alla Sveriges kommuner.

Bland kunderna finns SBAB Bank, Verisure, Skatteverket, Arbetsförmedlingen, Malmö stad och Sveriges Kungahus.

Följ SiteVision på Mynewsdesk, Facebook och Twitter. Besök även vårt nyhetsrum.

Nyfiken på SiteVision? Låt oss sätta igång!