Arbeta hos oss!

Vi söker kontinuerligt efter engagerade medarbetare. Håll utkik efter våra annonser eller skicka in en intresseanmälan till info@sitevision.se.

Lediga tjänster på SiteVision AB

 • Teknisk support

  SiteVision har mycket nöjda kunder och en stor anledning till detta är just den höga servicenivån som vår support håller. Är du serviceminded och vill arbeta med inriktning på tekniska frågor? Då ska du bli en av oss!
  Läs mer om tjänsten

 • Mjukvaruarkitekt

  Vi söker nu efter en engagerad mjukvaruakitekt till vårt kontor i Örebro.Som arkitekt arbetar du i nära samarbete med våra utvecklingsteam med vidareutveckling av vårt webbpubliceringsverktyg SiteVision. Arbetsuppgifterna består av arkitektur och design av ny funktionalitet, samt praktiskt arbete i olika implementationsprojekt. En annan viktig del i arbetet är att fungera som bollplank för övriga utvecklare vid implementation eller större förändringar av kodbasen.
  Läs mer om tjänsten

 • Linuxkunnig drifttekniker

  SiteVision utvecklar och levererar Sveriges populäraste webbpubliceringsverktyg som används av tusentals webbplatser. Nu expanderar vi och söker en drifttekniker med kunskap inom Linux och nätverk samt intresse för molnlösningar och webbteknik.
  Läs mer om tjänsten

 • Javautvecklare

  Vi söker dig som vill arbeta med avancerad utveckling och vara med och vidareutveckla vårt webbpubliceringsverktyg SiteVision. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen och medverka vid både design och implementation samt förvaltning och support.
  Läs mer om tjänsten