Välkommen till SiteVisionbloggen

Läs om digitalisering, intranät, webb och spännande nyheter från SiteVision.

 • 2019-09-18
  Del 2 i Språkkonsulternas bloggserie
  Del 2. Besvara – ge besökarna svar på deras frågor
  Dina besökare älskar webbplatser med tydligt språk, tydlig struktur och bra funktionalitet. Det gör vi på Språkkonsulterna också. I den här bloggserien går vi igenom vår trestegsraket för användarvänliga webbsidor: bekräfta, besvara, lotsa vidare.I den här andra delen beskriver vi hur du besvarar besökarnas frågor tydligt och enkelt. I första delen gick vi igenom konsten att bekräfta att besökarna kommit rätt. Del 3 kommer att handla om att lotsa besökarna vidare .
  Läs mer
 • 2019-09-11
  Del 1 i Språkkonsulternas bloggserie
  Del 1: Bekräfta att besökarna har hamnat rätt
  Dina besökare älskar webbplatser med tydligt språk, tydlig struktur och bra funktionalitet. Det gör vi på Språkkonsulterna också. I den här bloggserien går vi igenom vår trestegsraket för användarvänliga webbsidor: bekräfta, besvara, lotsa vidare.I den här första delen går vi igenom konsten att bekräfta . Besökarna ska så fort som möjligt få bekräftat att de är på rätt plats. Del 2 och 3 kommer att handla om att besvara besökarnas frågor tydligt och enkelt och att lotsa besökarna vidare .
  Läs mer
 • 2019-09-02

  Bekräfta, besvara och lotsa vidare - en bloggserie med Språkkonsulterna
  Dina besökare älskar webbsidor med tydligt språk, tydlig struktur och bra funktionalitet. Språkkonsulterna vet hur du lyckas med det. I den här bloggserien får du bekanta dig med deras trestegsraket för användarvänliga webbsidor: bekräfta, besvara och lotsa vidare.
  Läs mer
 • 2019-08-28

  Motivera ett nytt intranät hos ledningen
  Ledningsgruppen styrs i mångt och mycket av det som skapar synliga resultat och hjälper dem i deras strävan mot måluppfyllelse. Det är därför viktigt att du baserar din intranätsatsning på konkreta aktiviteter som kommer att bidra till just detta.
  Läs mer
 • 2019-08-16
  Karl Eklöf i Digital Influencer-podden
  SiteVisions Karl Eklöf i Digitala Influencer-podden
  SiteVisions Head of innovation och medgrundare Karl Eklöf blev i våras inbjuden att delta i Digital Influencer-podden med Peter Hellgren, VD för Consid. Karl och Peter pratar om framtidens CMS-lösningar och SiteVisions resa från start till 50 anställda.
  Läs mer
 • 2019-05-02

  Varför förändringsvilja är motorn på den digitala arbetsplatsen
  Den digitala utvecklingen har skiftat fokus från teknik och kunskap till förändringsvilja och ledarskap. Nu handlar det om att skapa beteenden för att stötta våra medarbetare och framtidssäkra våra arbetsplatser. Sara Messa, vd på Summit and Friends, berättar mer.
  Läs mer
 • 2019-04-26
  Digital arbetsplats med SiteVision
  Intranätet – en del av den digitala arbetsplatsen
  Intranät eller digital arbetsplats? Hur kan man arbeta med ett modernt intranät och göra det mer relevant och till en naturlig del av den digitala arbetsplatsen?
  Läs mer
 • 2019-04-16
  Johan Albertsson
  AI för bättre användarupplevelse på webb och intranät
  Artificiell intelligens kan hjälpa verksamheter att erbjuda bättre webbplatser och intranät. Därför bad vi Johan Albertsson på rek.ai att berätta mer om vad man kan åstadkomma med AI-tekniken.
  Läs mer
 • 2019-04-04
  Fredrik Wackå del 3
  Utvärdera enkelt i stället för mycket
  Utvärdering och uppföljning är ett av de där gnagande dåliga samvetena för många webb- och intranätansvariga. I jakten på förbättring skapar vi ofta en dimma av siffror. Men det bästa sättet att börja utvärdera kräver varken system eller verktyg. Det kräver bara ditt engagemang.
  Läs mer
 • 2019-02-27
  Fredrik Wackå del 3
  Användbar räcker inte – du måste sikta högre
  Det är egentligen hur självklart som helst. För att vara framgångsrik måste en sajt fungera, den måste effektivt hjälpa till med rätt saker och den måste användas. Men fråga dig detta: har ni riggat en organisation som jobbar med hela den processen?
  Läs mer
Följ SiteVision AB