Välkommen till SiteVisionbloggen

Läs om digitalisering, intranät, webb och spännande nyheter från SiteVision.

 • 2019-09-25
  Del 3 i Språkkonsulternas bloggserie
  Del 3. Lotsa vidare – ge besökarna ett tydligt nästa steg
  Dina besökare älskar webbplatser med tydligt språk, tydlig struktur och bra funktionalitet. Det gör vi på Språkkonsulterna också. I den här bloggserien går vi igenom vår trestegsraket för användarvänliga webbsidor: bekräfta, besvara, lotsa vidare.Här i den tredje delen beskriver vi hur du lotsar besökarna vidare från en webbsida, så att de kan lösa sin uppgift. I den första delen gick vi igenom konsten att bekräfta att besökarna kommit rätt, och del två handlade om att besvara besökarnas frågor tydligt och enkelt.
  Läs mer
 • 2019-09-23
  Niko Fastman
  Niko Fastman om Sveriges största intranätevent
  För 14e året i rad arrangerar Kompetensinstitutet sin årliga konferens Smarta Intranät på Bygget Konferens i Stockholm. Konferensen har under årens lopp haft flertalet SiteVisionkunder på scen som bl.a Filmstaden, Green Cargo och Hudiksvalls kommun.I år finns totalt tre SiteVisionkunder på talarlistan - Collectum, Falu kommun och Migrationsverket. Vi tog oss ett snack med Niko Fastman inför årets upplaga av Smarta Intranät den 8 oktober.
  Läs mer
 • 2019-09-18
  Del 2 i Språkkonsulternas bloggserie
  Del 2. Besvara – ge besökarna svar på deras frågor
  Dina besökare älskar webbplatser med tydligt språk, tydlig struktur och bra funktionalitet. Det gör vi på Språkkonsulterna också. I den här bloggserien går vi igenom vår trestegsraket för användarvänliga webbsidor: bekräfta, besvara, lotsa vidare.I den här andra delen beskriver vi hur du besvarar besökarnas frågor tydligt och enkelt. I första delen gick vi igenom konsten att bekräfta att besökarna kommit rätt. Del 3 kommer att handla om att lotsa besökarna vidare .
  Läs mer
 • 2019-09-11
  Del 1 i Språkkonsulternas bloggserie
  Del 1: Bekräfta att besökarna har hamnat rätt
  Dina besökare älskar webbplatser med tydligt språk, tydlig struktur och bra funktionalitet. Det gör vi på Språkkonsulterna också. I den här bloggserien går vi igenom vår trestegsraket för användarvänliga webbsidor: bekräfta, besvara, lotsa vidare.I den här första delen går vi igenom konsten att bekräfta . Besökarna ska så fort som möjligt få bekräftat att de är på rätt plats. Del 2 och 3 kommer att handla om att besvara besökarnas frågor tydligt och enkelt och att lotsa besökarna vidare .
  Läs mer
 • 2019-09-02

  Bekräfta, besvara och lotsa vidare - en bloggserie med Språkkonsulterna
  Dina besökare älskar webbsidor med tydligt språk, tydlig struktur och bra funktionalitet. Språkkonsulterna vet hur du lyckas med det. I den här bloggserien får du bekanta dig med deras trestegsraket för användarvänliga webbsidor: bekräfta, besvara och lotsa vidare.
  Läs mer
 • 2019-08-28

  Motivera ett nytt intranät hos ledningen
  Ledningsgruppen styrs i mångt och mycket av det som skapar synliga resultat och hjälper dem i deras strävan mot måluppfyllelse. Det är därför viktigt att du baserar din intranätsatsning på konkreta aktiviteter som kommer att bidra till just detta.
  Läs mer
 • 2019-08-16
  Karl Eklöf i Digital Influencer-podden
  SiteVisions Karl Eklöf i Digitala Influencer-podden
  SiteVisions Head of innovation och medgrundare Karl Eklöf blev i våras inbjuden att delta i Digital Influencer-podden med Peter Hellgren, VD för Consid. Karl och Peter pratar om framtidens CMS-lösningar och SiteVisions resa från start till 50 anställda.
  Läs mer
 • 2019-05-02

  Varför förändringsvilja är motorn på den digitala arbetsplatsen
  Den digitala utvecklingen har skiftat fokus från teknik och kunskap till förändringsvilja och ledarskap. Nu handlar det om att skapa beteenden för att stötta våra medarbetare och framtidssäkra våra arbetsplatser. Sara Messa, vd på Summit and Friends, berättar mer.
  Läs mer
 • 2019-04-26
  Digital arbetsplats med SiteVision
  Intranätet – en del av den digitala arbetsplatsen
  Intranät eller digital arbetsplats? Hur kan man arbeta med ett modernt intranät och göra det mer relevant och till en naturlig del av den digitala arbetsplatsen?
  Läs mer
 • 2019-04-16
  Johan Albertsson
  AI för bättre användarupplevelse på webb och intranät
  Artificiell intelligens kan hjälpa verksamheter att erbjuda bättre webbplatser och intranät. Därför bad vi Johan Albertsson på rek.ai att berätta mer om vad man kan åstadkomma med AI-tekniken.
  Läs mer
Följ SiteVision AB