SiteVision-bloggen

Här hittar du inspiration om den digitala arbetsplatsen, intranät och webb.

Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-03-02
  Sökmotoroptimera enkelt med SiteVision 7 tips för att ytterligare sökmotoroptimera din webbplats med SiteVision
  SiteVision är ett av de ledande publiceringsverktygen för att sökmotoroptimera din webbplats. Men där finns trots allt en del som du kan göra själv för att få din webbplats att prestera ännu bättre i sökresultaten. Här ger vi dig sju tips för att förbättra din sökmotoroptimering (SEO).
  Läs hela blogginlägget

  Publicerat av: Petter Knutsson

 • 2015-02-10
  Guide: Säkerhetskopiering i SiteVision
  Förr eller senare står du där, med byxorna nere och olyckan framför dig. Du kan dra upp byxorna och låtsas som om det regnar, med risk för att byxorna trillar ner igen. Eller så tar du tjuren vid hornen och sätter på hängslena, redan innan olyckan är framme. I den här guiden kommer du få veta hur du går till väga för att sätta upp säkerhetskopiering i SiteVision och hur du gör för att eventuellt återta densamma. Vi har även en lösning för dig som inte alls är intresserad av "tråkiga saker som säkerhetskopiering".
  Läs hela blogginlägget

  Publicerat av: Emma Melkersson

 • 2014-12-02
  Video: Fem punkter för att komma igång med öppna data
  Under Webbdagarna Offentlig sektor arrangerade vi ett frukostseminarium där vi bjöd in Pernilla Näsfors, specialist inom öppna data på Sida och Världsbanken, för att inspirera organisationer till att komma igång med öppna data.
  Läs hela blogginlägget

  Publicerat av: Petter Knutsson

 • 2014-11-24
  Guide: Så enkelt tar du fram information om vem som gjorde vad på webbplatsen
  Vem va're? Vem va're som kasta (...den där webbsidan under Omsorg och Utbildning)? SiteVision Support får då och då frågan om det går att se vem som gjort vad på en webbplats. Frågan kan gälla både inloggade användare och, till synes anonyma, besökare.Här kommer en guide som visar hur du enkelt gör för att ta fram information om en användare och/eller vilken IP-adress som ligger bakom ett formulärsvar.
  Läs hela blogginlägget

  Publicerat av: Emma Melkersson