Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Myndighetsträffar med plats för kunskap och dialog

Just nu genomför vi myndighetsträffarna digitalt (men oj, vad vi längtar till att börja ses igen). Vill du vara med i nätverket? Skriv upp dig på vår lista, så får du alla uppdateringar och inbjudningar.

Vad vill du se på nästa myndighetsträff?

Planerna för myndighetsträffarna är i full gång – men vi vill väldigt gärna ha din input också. Har du förslag på ämnen vi kan ta upp och diskutera kring? Tipsa oss gärna!

Ta del av innehåll från tidigare träffar

6 lärdomar om webb och intranät – så tänker tre stora myndigheter

Hur tänker du kring innehåll och funktioner på ett intranät för 6 000 medarbetare? Ta del av CSN, Skatteverket och Migrationsverket erfarenheter.

Worklife, Matomo och
digitala publikationer

Vilken roll spelar intranätet i er verksamhet? Johan Nilsson från oss pratade om framtidsspaningar och Arbetsförmedlingen delade med sig av erfarenheter och kunskap.

Titta på senaste Myndighetsträffen i
efterhand

Om du inte hade möjlighet att delta på senaste träffen, eller vill ta del av innehållet igen, kan du ta del av de inspelade filmerna och programmet här.

Gå med i myndighetsnätverket

Vill du bli en del av myndighetsnätverket? Skoj! Skriv upp dig på vår lista, så får du uppdateringar och inbjudningar till kommande träffar. Och tipsa gärna dina medarbetare och andra som du tror skulle vara intresserade.

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.