Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision

Myndighetsträffar med plats för kunskap och dialog

Just nu genomför vi myndighetsträffarna digitalt (men oj, vad vi längtar till att börja ses igen). Vill du vara med i nätverket? Skriv upp dig på vår lista, så får du alla uppdateringar och inbjudningar.

Tre myndigheter om lanseringar, innehåll och egenutvecklade intranät

Under den första träffen i januari 2020 samlades nära 100 personer från svenska myndigheter för att utbyta erfarenheter inom webb och intranät. CSN, Skatteverket och Migrationsverket delade dessutom generöst med sig av kunskap från scenen.

Tillsammans pratade vi om frågor som: Hur tänker du kring innehåll och funktioner på ett intranät för 6 000 medarbetare? Hur gör du så att det verkligen levererar värde till dina besökare? Och hur går du från massor av kod till återanvändbara komponenter?

Worklife, Matomo, digitala publikationer och utveckling i Sitevision

Under den andra träffen i april 2021 samlades cirka 160 personer från Sitevisions myndighetsnätverk. Den här gången sågs vi digitalt och det fanns plats för både kunskapsutbyte och dialog.

Sitevision, Arbetsförmedlingen, Skatteverket och Kammarkollegiet delade med sig av framtidsspaningar, erfarenheter och kunskap. Tillsammans diskuterade vi frågor som: "Vilken roll spelar intranätet i er verksamhet?" och "Hur hittar vi Balansen mellan produktivitet och välmående?".

Gå med i myndighetsnätverket

Vill du bli en del av myndighetsnätverket? Skoj! Skriv upp dig på vår lista, så får du uppdateringar och inbjudningar till kommande träffar. Och tipsa gärna dina medarbetare och andra som du tror skulle vara intresserade.

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.