Vad roligt att du kom!

Totalt blev vi nära 100 personer på den första träffen med vårt myndighetsnätverk. Superkul! Det blev en härlig dag där alla delade med sig av kunskap, tycker vi. Nästa träff blir i maj och för att den ska bli så bra som möjligt vill vi gärna höra vad du tyckte. Hur ska vi utforma kommande träffar så att de blir så givande som möjligt?

  • För dig som jobbar som strateg, redaktör eller utvecklare på en myndighet som använder SiteVision
  • Knyt kontakter och inspireras av andra
  • Få en inblick i andra myndigheters intranät och externa webbplatser

Myndighetsnätverk

När? Tisdagen den 21 januari kl. 9.00–12.00

Var? 7A Posthuset, Vasagatan 28 i Stockholm

Hur? En massa kunskap och lunch (för dig som vill)

Varsågod att ladda ner presentationerna

Hann du inte att fotografera och anteckna det viktigaste? Lugn, bara lugn – här hittar du presentationerna från alla föreläsare.

Skatteverket

Hur gör man enterprise-lösningar i SiteVision på en stor myndighet? Hur bygger man nytt och vad gör man med allt gammalt? Och, hur håller man det nya nytt och hur vet vi när något ska slängas?

Här kan du ladda ner Skatteverkets presentation.PDF

CSN

Kundserviceredaktionen på CSN har börjat jobba med innehåll på webbplatsen på ett nytt slags sätt för att skapa ännu mer nytta för kunderna. Anna Emilsson berättar om det och hur de använder sig av en effektiv metod för att följa upp hur sökbart innehållet är.

Här kan du ladda ner CSNs presentation.Powerpoint

Migrationsverket

Migrationsverket visar sitt nya intranät och berättar om hur de lanserade det inom både tids- och budgetramar våren 2019. De bjuder på utmaningarna som kantade vägen och lyfter viktiga fokusområden som stod i centrum under projektet.

Här kan du ladda ner Migrationsverkets presentation.Powerpoint

Gå med i myndighetsnätverket

Vill du bli en del av myndighetsnätverket? Skoj! Skriv upp dig på vår lista, så får du uppdateringar och inbjudningar till kommande träffar. Och tipsa gärna dina medarbetare och andra som du tror skulle vara intresserade.