Marketplace ikon

Webbinarium om
SiteVision Marketplace

31 mars klockan 13.15

Du får veta allt om vår nya marknadsplats SiteVision Marketplace. Vilka moduler och funktioner som hamnar där, hur enkelt det är att prova och använda dem – och hur vi tror att det i grunden kommer att förändra sättet vi bygger webbplatser och intranät i SiteVision i framtiden.

Det här får du veta

Under webbinariet berättar Karl Eklöf, Head of innovation på SiteVision, mer om tankarna bakom SiteVision Marketplace. Du får hänga med på en demo av hur det kan se ut från att du går in på marknadsplatsen till att modulen ligger på din webbplats. Och under tiden kan du ställa frågor i chatten.

Vad är Marketplace?

SiteVisions nya marknadsplats innehåller moduler och funktioner skapade av oss själva, våra partners och tredjepartsleverantörer. Du lägger till dem på din webb genom ett enkelt knapptryck.

Framtid och möjligheter

Du får höra om tekniken som gör att våra leverantörer kan bygga kraftfulla och välfungerande moduler. Och om hur det kommer att göra utbudet av moduler både större och smalare.

Demo

Tillsammans utforskar vi modulerna i SiteVision Marketplace. Vilka finns? Och hur ser processen ut från att du bestämt dig att prova en modul till att den finns på din webbplats eller ditt intranät?

Anmälan till webbinarium

Webbinariet sänds via tjänsten Zoom. Du kommer att få ett mejl som länkar till en inloggningssida där du enkelt registrerar dig för att delta. Anmäl dig nu – länken kommer samma dag som webbinariet.