21 oktober

SiteVisiondagarna 2020

Online-evenemang

Häng med på en helt digital dag fylld av inspirerande talare, tekniska lösningar, digitala trender och det allra senaste från SiteVision.

En digital dag

SiteVisiondagarna 2020 blir en digital dag – den 21 oktober – med samma ingredienser som tidigare år. Det blir inspirerande talare under interaktiva föredrag och workshops. Nätverkande med branschkollegor, sponsorer och SiteVision-medarbetare. Föredrag från huvudscenen och flera parallella spår med något för alla. Precis som tidigare, men digitalt.

Guldhanden

Under SiteVisiondagarna delar vi ut SiteVisions Guldhand till de organisationer som med hjälp av SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Alla kan nominera sina favoritsajter som en jury sedan tar fram finalister och vinnare från. Vinnarna presenteras med pompa och ståt under SiteVisiondagarna.

Webbinarium Så förbereder du dig inför webbtillgänglighetsdirektivet

När, var och hur?

När?

Onsdagen den 21 oktober

Var?

Var du vill – du loggar in till årets digitala dag via en länk.

Hur?

En heldags fylld av inspiration, kunskap och nätverkande.

Anmälan till webbinarium

Anmäl dig gärna redan idag, men senast den 25 maj. På morgonen den 26 maj får du ett mejl som tar dig vidare till webbinariet.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 26 maj klockan 08.37.

Anmälan till webbinarium

Anmäl dig redan idag, men senast tisdagen den 16 juni. På eftermiddag den 16 juni får du ett mejl som tar dig vidare till webbinariet dagen därpå.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 16 juni klockan 15.00.

Fler evenemang där du kan träffa oss

Inga evenemang inplanerade just nu.