31 mars

Webbinarium om SiteVision Marketplace

Webbinarium

Du får veta allt om vår nya marknadsplats SiteVision Marketplace. Vilka moduler och funktioner som hamnar där, hur enkelt det är att prova och använda dem – och hur vi tror att det i grunden kommer att förändra sättet vi bygger webbplatser och intranät i SiteVision i framtiden.

Anmälan till webbinarium

Anmäl dig gärna redan idag, men senast den 25 maj. På morgonen den 26 maj får du ett mejl som tar dig vidare till webbinariet.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 26 maj klockan 08.37.

Det här får du veta

Under webbinariet berättar Karl Eklöf, Head of innovation på SiteVision, mer om tankarna bakom SiteVision Marketplace. Du får hänga med på en demo av hur det kan se ut från att du går in på marknadsplatsen till att modulen ligger på din webbplats. Och under tiden kan du ställa frågor i chatten.

Webbinariet är cirka 20 minuter.

Vad är Marketplace?

SiteVisions nya marknadsplats innehåller moduler och funktioner skapade av oss själva, våra partners och tredjepartsleverantörer. Du lägger till dem på din webb genom ett enkelt knapptryck.

Framtid och möjligheter

Du får höra om tekniken som gör att våra leverantörer kan bygga kraftfulla och välfungerande moduler. Och om hur det kommer att göra utbudet av moduler både större och smalare.

Demo

Tillsammans utforskar vi modulerna i SiteVision Marketplace. Vilka finns? Och hur ser processen ut från att du bestämt dig att prova en modul till att den finns på din webbplats eller ditt intranät?

Anmälan till webbinarium

Anmäl dig redan idag, men senast tisdagen den 16 juni. På eftermiddag den 16 juni får du ett mejl som tar dig vidare till webbinariet dagen därpå.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 16 juni klockan 15.00.

Fler evenemang där du kan träffa oss

Inga evenemang inplanerade just nu.