Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision
registered

7Minds

Vi hjälper våra kunder att utveckla webbar och digitala lösningar som håller över tid genom att ta ett helhetsgrepp på webben. Vi arbetar med helheten, från strategier och mål via organisationen, människor och deras kompetenser till innehållet.

CSWD1
1
CSSD2
1

Vi älskar smarta tekniska lösningar som ständigt utvecklas i en datadriven och agil process. Men ingen teknisk lösning, gör underverk om inte människan är med. Vi hjälper dig att se helheten, där vi kopplar samman den nya tekniken med hur människor utvecklas och arbetar och behöver ledas för att göra den förändring som digitalisering innebär.

Vi vill skapa en smart och effektiv vardag hos kunden genom att med glädje ge människan styrkan att våga och vilja. Vi tror att genom att jobba med helheten, lyckas du med din webb.

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.