silver

AFRY

AFRY har gedigen kompetens kring Sitevision, systemutveckling, mobilitet och användbarhet. Med flera certifierade Sitevisionkonsulter levererar vi webblösningar som är stabila, användarvänliga och moderna – och alltid med tydlig nytta för kunden. Vi gör det gärna tillsammans med våra kollegor på Inuse som levererar servicedesign och UX i världsklass.

CSWD1
5
CSSD2
4

AFRY är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom IT. Vi har även stark position inom integrerade system och telekommunikation och våra viktigaste kunder finns inom telekom-, fordons-, försvars-, myndighetssektorerna samt offentlig förvaltning.

AFRY i Örebro jobbar med kunder från samtliga av dessa sektorer. Vi har ett etablerat leveransteam med bred erfarenhet inom systemutveckling, webb, integrationer, mobilutveckling och användbarhet/UX. Vi är även starka inom projektledning och affärsutveckling och jobbar gärna med digitala strategier tillsammans med Inuse. Vi är dessutom bra på att producera onlineutbildningar/e-learning, både fristående och som en del i utvecklingsprojekt.

Vi vill driva digitaliseringen av vårt samhälle, våra företag och våra industrier framåt. Mycket är gjort, men det finns hur mycket som helst kvar att göra. Varje dag lär vi oss något nytt som vi använder i nästa projekt.

Kanske är det tillsammans med er?

Kontakta oss gärna

Mattias Svensson

mattias.svensson@afry.com

0706-28 48 88

afry.com

Logotyp för AFRY

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.