Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision
gold

Bouvet

Bouvet är en ledande leverantör av tjänster inom webb och mobila applikationer. De erbjuder allt från förstudie och framtagandet av webbstrategier, design utveckling till förvaltning av lösningen.

CSWD1
undefined
CSSD2
undefined

Bouvet har lång erfarenhet från att utveckla digitala strategier för både myndigheter och företag. Vi ser det strategiska arbetet som en långsiktig relation där vi tillsammans arbetar för att realisera eftersträvade effekter. Vi har förutom digitala strateger och projektledare även interaktionsdesigners, ux-designer, art directors, formgivare och gränssnittsutvecklare (både front- och backend).

Våra processer och metoder för digitalt strategiarbete är grundade i många års erfarenhet och har gett goda resultat för våra kunder. Vi anpassar varje projekt för att passa det specifika uppdraget, kundens behov och krav.

Bouvet har kontor på tre orter i Sverige: Stockholm, Örebro och Borlänge. I Norge finns vi på 14 orter och totalt är vi över 1200 anställda. Vi samarbetar tätt mellan orterna för att dra nytta av varandras expertkunskaper, även de norska kollegorna finns att tillgå som experter.

Strategin för tillväxt är lokal närvaro, rätt kompetens och personliga relationer. Det fungerar eftersom Bouvet har vad som krävs i form av bred kompetens och finansiella muskler.

Referenscase för Bouvet

Kontakta oss gärna

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.