Vit logotyp Sitevision
Vit ikon för meny.
Vit logotyp Sitevision
gold

HiQ

HiQ bidrar till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. Vi är den perfekta partnern för alla som vill uppnå resultat och göra skillnad i den digitala värld vi lever i. Vi levererar spetskompetens inom Sitevision med flera certifierade utvecklare, designers och Tillgänglighetsexperter.

CSWD1
undefined
CSSD2
undefined

HiQ bidrar till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. Vi är den perfekta partnern för alla som vill uppnå resultat och göra skillnad i den digitala värld vi lever i.

Vi hjälper våra kunder hela vägen från idé till genomförande. Oavsett om det handlar om att flyga stridsflygplan utan att lämna marken. Köra långtradare utan chaufför. Betala utan pengar. Beställa mat med LEGO. Styra en gruvmaskin som jobbar 1365 meter under dig. Hitta senaste informationen om vad som händer i kommun. Eller bara bygga snabbare integrationer. Vi löser dina utmaningar vad de än är.

I vårt stora webbteam är vi proffs på Sitevision sedan många år tillbaka och bygger webbplatser stora som små, externwebb som intranät! Hör av er så pratar vi vidare om just era behov!

Kontakta oss gärna

Johan Lundberg
Konsultchef
johan.lundberg@hiq.se
Telefon: 073-505 15 02

hiq.se

Logotyp för HiQ

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vit ikon för att stänga

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.