registered

Knowit

Knowit räknas som en av de största helhetsbyråerna inom design och digital kommunikation i Skandinavien. Knowits passion är att hjälpa sin kunder att på bästa sätt tjäna mer pengar, förbättra sin digitala affär och serva sina besökare maximalt.

CSWD1
1
CSSD2
1

Knowit är med tidigt i dialogen gällande kundernas digitala satsning. Från läget när man vill utforma en strategi, analysera sina målgruppers behov, sätta affärsmål eller när man behöver inspiration och bollplank under idéstadiet. Under implementationsfasen används ofta Knowits ramverk för att få kick-start och säker kvalitet.

Knowit servar både den offentliga och den privata sektorn.

Knowit är ett av Nordens ledande konsultbolag, noterat på Stockholmsbörsen och har över 1800 medarbetare på över trettio platser i Sverige och övriga Norden.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss

Sitevision
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Boka en demo

Upptäck alla möjligheter med Sitevision genom en demo utifrån dina behov.

FÖLJ OSS

Prenumerera på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Vit logotyp Sitevision

Sitevision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vi visar gärna

Det bästa sättet att lära känna Sitevision är genom en demo. Vi tar gärna tid för dig och visar hur det fungerar och alla möjligheter med vår produkt.