Fredrik Stodne

Sitevisionexpert och digital coach på Soleil

Ort

Karlstad

Badge Sitevision Most Valuable Professional 2020 Badge Sitevision Most Valuable Professional 2021 Badge Sitevision Most Valuable Professional 2022 Badge Sitevision Most Valuable Professional 2023
Fredrik Stodne

Fredrik Stodne är en ledande expert inom Sitevision, särskilt när det gäller intranät. Med en stark bakgrund inom att skapa effektiva och användarvänliga intranätlösningar, har Fredrik hjälpt många organisationer att förbättra sin interna kommunikation och produktivitet. Hans tekniska skicklighet kombineras med en passion för hållbarhet, vilket innebär att han inte bara skapar intranät som fungerar smidigt, men som också är hållbara och etiskt utformade. Fredrik ser teknik som ett verktyg för att skapa positiv förändring, och hans arbete inom intranät och Sitevision är ett tydligt bevis på detta. Hans engagemang för både teknik och hållbarhet gör honom till en ovärderlig tillgång för alla organisationer som vill ha ett framgångsrikt och hållbart intranät.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev