Avantime

Avantime är en digital partner med fokus på att hjälpa våra kunder att bli redo för framtiden. Genom kombinationen av affär, användare och teknik skapar vi digitala lösningar som ger förutsättningar för lönsamma affärer och effektivare organisationer. Vi fokuserar på digital effektivitet.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner

Ovanstående levereras genom samverkan mellan Avantimes sex kompetensområden:

  • Digital Strategy: Våra affärsutvecklare och strateger identifierar potentiella "business case" där digital transformation kan skapa konkurrensfördelar för er organisation.
  • Delivery Management: Teamet som säkrar din leverans i rätt tid, kvalité och kostnad.
  • Incident Management: Vår supportavdelning som dagligen säkrar att vi håller utlovat SLA.
  • Creative: Teamet som arbetar med digital kommunikation, design och user experience.
  • Performance: Specialister inom trafikdrivande insatser såsom SEO, SEM, Marketing Automation, Tracking, analys, optimering av landningssidor och konvertering.
  • Utveckling: Avantimes största team bestående av systemutvecklare inom olika teknikområden inklusive Sitevision.

Kort om Avantime

Avantime grundades 2003 och har i dagsläget tre kontor i Stockholm, Örebro och Luleå. Vi är runt 30 anställda specialister inom digital transformation. Genom digitala tjänster skapar vi ökade intäkter, större engagemang och hållbarhet över tid hos våra kunder. Vi är Avantime, din digitala effektbyrå. Mer information finns på avantime.se Länk till annan webbplats.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev