B3 Consulting Group

Vi är en digital partner som hjälper er med strategiarbetet för att gå från nuläge till börläge, koncept och UX till interaktiva tjänster för att accelerera kundupplevelsen och medarbetarupplevelsen.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner
Most Valuable Professional

Yvonne Pauna

Projekt- och förvaltningsledare inom Sitevision på B3 Vibe

Nick Lindström

Sitevisionspecialist på B3 Vibe

B3 representerar en kombination av passion och uthållighet för uppsatta mål. Vi är fast beslutna att övervinna utmaningar, lära av misslyckanden och att fortsätta utvecklas. Digital transformation är utmanande. Vårt mål är att vara den bästa versionen av oss själva och att utmärka oss inom digital utveckling oavsett vilka utmaningar ni står inför. Genom att göra det hjälper vi er organisation att utmärka sig inom ert kompetensområde.

Vårt kunnande, mod och ambition är vårt erbjudande – talanger som ger er insikter. Med stor mångfald och en inkluderande kultur gör vi skillnad.

  • Vårt team består av certifierad, erfarna och passionerade projektledare, utvecklare, designers och strateger som jobbat med att utveckla prisbelönta digitala Sitevision-lösningar som skapar värde till slutanvändare
  • Vi har flera medarbetare som utnämnts till Sitevision MVP – en utmärkelse som går till personer som på ett unikt sätt engagerar sig i projekt så att fler upptäcker plattformens fulla potential
  • Med oss i bagaget har vi flertalet kundcase som har blivit nominerade till och vunnit Sitevision Awards
  • B3s partnerskap med produktbolag och partners inom olika tech stachs möjliggör rekommendation på tekniska ramverk helt utifrån era behov och förutsättningar

Vi kombinerar B3s hela erbjudande med spets inom Sitevision, vilket gör att vi kan omfamna er organisation i sin helhet.

Kort om B3 Consulting Group

B3 Consulting Group är ett expansivt konsultföretag med cirka 800 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digital transformation och verksamhetsutveckling. Vi finns på flera kontor runtom i Sverige samt i Polen. Mer information finns på www.b3.se Länk till annan webbplats.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev