Bouvet

Bouvet har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder skapa och förvalta digitala lösningar. De erbjuder allt från förstudie och framtagandet av webbstrategier till design, utveckling och förvaltning av lösningen.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner

Bouvet har ett dedikerat team med Sitevision certifierade utvecklare som ansvarar för leverans, support och förvaltning av våra webbleveranser. Teamet jobbar tillsammans under projektets alla faser och alla medlemmar bidrar med sin kompetens för att garantera högsta möjliga kvalitet. Förutom digitala strateger och projektledare även interaktionsdesigners, ux-designer, art directors, formgivare och gränssnittsutvecklare (både front- och backend).

Med lång erfarenhet från att utveckla digitala strategier för både myndigheter och företag ser vi det strategiska arbetet som en långsiktig relation. Där vi tillsammans arbetar för att realisera eftersträvade effekter. Våra processer och metoder för digitalt strategiarbete är grundade i många års erfarenhet och har gett goda resultat för våra kunder. Vi anpassar varje projekt för att passa det specifika uppdraget, kundens behov och krav.

Tillgänglighetsanpassade lösningar

Vår målsättning är att leverera moderna, visuella och strukturerade webblösningar till våra kunder, oavsett plattform. Våra lösningar följer W3C standard och är tillgänglighetsanpassade enligt WCAG 2.1 AA. Allt vi levererar är responsivt med innehåll anpassat för den enhet besökaren använder (mobil, läsplatta eller dator).

Hitta till oss

Bouvet har kontor på tre orter i Sverige: Stockholm, Örebro och Borlänge. I Norge finns vi på 14 orter och totalt är vi över 1200 anställda. Vi samarbetar tätt mellan orterna för att dra nytta av varandras expertkunskaper, även de norska kollegorna finns att tillgå som experter.

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev