Consid

Med spetskompetens, strategiskt fokus och kreativ höjd skapar Consid helhetslösningar i Sitevision för kunder som ställer höga krav på funktion och användarupplevelse. Consid är Sitevision-partner på platinumnivå och samarbetar med flera av Sveriges största och mest innovativa bolag och myndigheter.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner
Most Valuable Professional

Filip Huhta

Systemutvecklare & Team Lead på Consid

Aggi Ahlnäs

Projektledare och konsultchef på Consid

Oskar Åkerlund

Tech Lead och integrationsspecialist på Consid

Pauline Fagerberg

Utvecklare och projektledare på Consid

Alexander Gustafsson

Arkitekt och affärsutvecklingsansvarig på Consid

Ellinor Hallett

Projektledare, UX/UI och Sitevisionspecialist på Consid

Louise Ohlin

Key Account Manager/Project Manager på Consid

Tobias Wiklund

Senior systemutvecklare på Consid

Consid är ett IT- och managmentkonsultbolag med ett både rikstäckande och heltäckande utbud av tjänster inom webb och kommunikation. Vi har Nordens största Sitevision-team där samtliga utvecklare är certifierade av Sitevision och levererar smarta och förvaltningsbara SiteVision-lösningar.

Vi skapar starka resultat tillsammans med kunder inom flera branscher, något som syns på det flertal priser och nomineringar bolaget har i ryggsäcken, från t.ex. Web Service Award, Svenska Designpriset, Publishingpriset och Guldhanden. Vi drivs av ambitionen att göra både myndigheter och företag bäst i världen på det de gör, och att bidra till en långsiktigt hållbar och smart utveckling.

Sitevision och Microsoft365 i kombination

Consid är inte bara partner med Sitevision, vi är bland annat även certifierad guldpartner med Microsoft. Det innebär att vi har ett helt team som jobbar med enbart Microsoft produkter och tjänster så som exempelvis Microsoft 365 (tidigare Office 365). På så vis kan Consid erbjuda en helhet inom Sitevision och Microsoft 365 i kombination med allt från krav, behov och analys till leverans av intranät, styr- och ledningssystem, dokument- och ärendehantering, Robotic Process Automation (RPA), Botar, utbildningar och mer där till.

Mer än bara Sitevision

Som komplement till Sitevision-teamet har vi även ett brett tjänsteutbud som möjliggör ett större ansvar i kundsamarbeten, inom allt från analys, digital strategi, förstudier och webbutveckling till apputveckling, systemutveckling, utbildningar och förvaltning. Med Consid som partner får du allt under ett och samma tak. Vi erbjuder även flertalet konsulttjänster inom bland annat tillgänglighet (WCAG), projektledning, samt marknadsföring, UX, design och sökmotoroptimering.

Kommun, region eller kommunalägt bolag?

Du som kommun, kommunalt bolag eller region har möjlighet att avropa Consids bredd och erfarenhet inom bland annat Sitevision, UX/UI-design, projektledning, testning med mera via ramavtalet IT-konsulttjänster 2016 hos Adda (tidigare SKL Kommentus).

Ramavtalet IT-konsulttjänster 2016 omfattar konsulttjänster inom sju kompetensområden och i varje kompetensområde finns ett antal exempelroller. Det är ett flexibelt ramavtal där du som kund har möjlighet att avropa flera olika former av leveranser, såsom rena konsultresurser men också projektform eller helhetsåtagande. Ramavtalet är färdigt och redo att tillämpas och ger er möjligheten att komma igång med era behov direkt i stället för att först genomföra en utdragen upphandling. Dessutom minskar ni administrationen avsevärt vad det gäller framtagning av underlag.

Läs mer och testa om du kan använda avtalet på vår webbplats.

Vi finns nära dig!

Med cirka 30 kontor runt om i Sverige och Norge har vi möjlighet att finnas nära dig som kund. Du kan läsa mer om oss på vår webbplats. Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev