HiQ

HiQ bidrar till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. Vi levererar spetskompetens inom Sitevision med flera certifierade utvecklare, designers och tillgänglighetsexperter.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner
Most Valuable Professional

Van Hoa Nguyen

Webbutvecklare och Tech Lead på HiQ

Sandra Lindqvist

Frontend och Tech Lead på HiQ

Vi hjälper våra kunder hela vägen från idé till genomförande. Oavsett om det handlar om att flyga stridsflygplan utan att lämna marken. Köra långtradare utan chaufför. Betala utan pengar. Beställa mat med LEGO. Styra en gruvmaskin som jobbar 1365 meter under dig. Hitta senaste informationen om vad som händer i kommun. Eller bara bygga snabbare integrationer. Vi löser dina utmaningar vad de än är.

HiQ är en komplett leverantör av webblösningar. Vi har under många år utvecklat vår kompetens kring webb för kommuner och andra portaler som syftar till att ge effektiv information åt allmänheten. Vi ser till att allt fungerar inklusive service design, webbdesign, grafiskt koncept och grafisk design, utveckling och förvaltning. Vi är vana att arbeta inom offentlig upphandling såväl som privat sektor.

HiQs systemutvecklare är inte bara skickliga på att skapa en hemsida. Våra webbutvecklare har också stort fokus på vidareutveckling av lösningen under den tekniska förvaltningen. För att bygga bra webb krävs även tredjepartsprodukter som CMS och andra plattformar som finns hos partners. En viktig filosofi för HiQs webbyrå är att hålla oss öppna för många olika teknikpartners eftersom varje specifik hemsida kan ha olika behov.

I vårt stora webbteam är vi proffs på Sitevision sedan många år tillbaka och bygger webbplatser stora som små, externwebb som intranät! Hör av er så pratar vi vidare om just era behov!

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev