Limepark

Limeparks samtliga medarbetare är specialister på Sitevision. Utöver att vi har branschens längsta erfarenhet av helhetslösningar i Sitevision så står vi främst ut genom att ha väldigt nöjda kunder.

Partnernivå
Typ av partner
Sitevision Solution Partner
Most Valuable Professional

Tim Hultstrand

Senior utvecklare på Limepark

Johan Dahlqvist

Projektledare och webbutvecklare på Limepark

Per Eriksson

Sitevision-veteran på Limepark

Björn Alexandersson

Sitevisionspecialist på Limepark

Mycket värde och hög kvalitet per satsad krona

Vi är en lyhörd och engagerad leverantör som värderar kommunikation högt och som har satt stolthet i att infria våra löften. Att hålla tidplan är en självklarhet för oss och vi har en lång tradition av att lämna fasta priser som faktiskt stämmer. Inga obehagliga överraskningar. Limepark är en trygg leverantör som erbjuder mycket värde och hög kvalitet per satsad krona.

Få inspiration och se hur ett projekt kan te sig hos oss genom att se vad vi gjort för andra.

Kundcase på Limepark.se Länk till annan webbplats.

Hur kan vi hjälpa dig?

Av Limepark kan du få hjälp med bland annat webbutveckling, webbdesign, support och tillgänglighet. I kombination eller som enskilda insatser. Några exempel på produkter vi erbjuder är:

  • Webbplats — byggd på vår omtyckta och robusta grundwebb. Du kan börja jobba med din webbplats samtidigt som vi gör det och ser resultatet medan det växer fram. Tillgängligt, väldokumenterat och fyllt med tips för ett lyckas Sitevisionprojekt.
  • Intranät — byggd på ovan nämnda grundwebb påfylld med både Sitevisions och egna moduler för Social Collaboration.
  • Moduler — Öppettider, Återkoppling och Kollagemeny är bara några exempel. Flera av våra moduler hittar du på Sitevision Marketplace och hela vårt utbud av moduler finns på Moduler på Limepark.se Länk till annan webbplats.

“De tar fram det bästa både hos sig själva och hos oss som kund”

Rubriken ovan kommer från kommunikatören Lars på Miva i Örnsköldsvik, men kika gärna in efter omdömen från till exempel Pernilla på Tillväxtverket, Maria på VänerEnergi, Ulrika på Halmstad Kommun och Nahal på Kronprinsessparets Stiftelse.

Omdömen på Limepark.se Länk till annan webbplats.

Lär känna oss

Vi finns utspridda på fem orter i landet — Örebro, Jönköping, Örnsköldsvik, Timrå och lilla Kil — varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Kontakta oss

Limepark logotyp

Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

Boka demo och upptäck alla möjligheter

Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

Följ (med) oss

PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev